Вергов се направи на прасе (СНИМКА)

Фенки в истерия от "мръсния" актьор

Изповеди
22:46 - 28 Юни 2023
11731
Вергов се направи на прасе (СНИМКА)

Юлиан Вергов демонстрира, че с голяма доза самоирония, че може да се превърне и в прасе. Той публикува в социалните мрежи своя снимка, на която е облечен с розова тениска и дълги зелени панталони, като целият е омазан в кал и мръсотия. Под любопитния кадър известният актьор написа: "Когато си просто прасе."

На снимката се вижда, че Вергов е на полянка в гората. От коментарите под фотоса някои допускат, че звездата на Народния театър май се е направил на прасе, тъй като може би е лежал под колата си в опит да я ремонтира.

Фенки на талантливия актьор обаче се надпреварват да го хвалят, че дори и мръсен изглежда страхотно, а някои дами направо му отправят и неприлични оферти чрез социалните мрежи, готови да го приютят, изперат и изкъпят. Явно скандалът с колежката му Диана Димитрова, която го обвини в побой, никак не е отразил на любовта на почитателките на Юли Вергов към него.

"Е, понякога има и такива моменти. Гледаш като уплашено, невинно дете. Не се притеснявай, поправимо е. Един душ и пак ще си същият палавник, готов за нови подвизи. Дерзай", пишат му почитателки.

"Детското винаги живее в нас! Показва се като Дяволчето Фют, за да ни подсети да свършим някоя лудория и да се почувстваме отново деца... две усмихнати хлапета, цели в прах и драскотини, и повечко кал! Детство мое, така си ми потребно... Усмихнати, летни ваканционни дни!", пожелават на Вергов дами в нета.

"И така те харесваме! Много си автентичен и отново будиш симпатии! По този повод моля ние, феновете, да се ползваме от свободата да изразяваме отношението си към нашите любимци, както искаме и където искаме, по начин, с който да покажем любовта и уважението си към тях.

Аз харесвам способността ти, Юлиан Вергов, във всяка роля или етюд да запълваш и владееш сценичното или филмовото пространство, да разкриваш изключителната си техника, влизайки в кожата на героя си, и в същото време майсторски да се превъплъщаваш. Харесвам иронията ти, зад която се изявява егото ти и умението да ги дозираш. А бе, каквото и да правиш, си много автентичен! Запази се и не спирай да се развиваш!", излива душата си друга фенка.

"Много хубаво, весело и игриво прасенце! Понякога големите хора имат нужда да бъдат и малко деца. Така е по-хубав живота, отърсвайки се от простотията на възрастните индивиди. Чудесен си и така!", пише още под "мръсния" фотос на звездата от "Открадат живот" и "Отдел Издирване".

И мръсен сте готин, добавя и друга фенка на обявения за бияч на жени актьор. Любопитното е, че почти няма мъже, които да коментират направилия се на прасе Вергов.

По принцип актьорът публикува и други свои снимки, където е доста по-стилен и спретнат. Юлиан е известен с това, че винаги се облича с маркови дрехи и предпочита спортно-елегантния стил.