Версия в Lupa.bg: Малолетни проститутки са момичетата на килъра Семерджиев

Доста хора се притесняват проспериращият наркодилър да не си отвори устата

Новини
18:16 - 11 Април 2023
11680
Версия в Lupa.bg: Малолетни проститутки са момичетата на килъра Семерджиев

Убиецът Георги Семерджиев вкарва в схемата и две малолетни проститутки от ромски произход, научи Lupa.bg. Казусът около 36-годишния провален футболист, но за сметка на това проспериращ наркодилър, постоянно променя своята посока, а в драмата са вплетени редица лица от високите етажи на властта и различни институции.

Последната версия на убиеца - че не той е карал колата-убиец и не той е пратил двете убити момичета в гроба преди година.

Над версията работят няколко адвоката, а явно Георги Семерджиев е получил "частична амнезия", след като според неговите думи помни всичко преди и след инцидента...

Хора на Темида ще получат чували с пари, ако успеят да оневинят и измъкнат убиеца от затвора, тъй като са ангажирани от редица лица от политическата върхушка, както и от структурите на МВР, осигурили чадър над Семерджиев.

Всички те са замесени по един или друг начин със Семерджиев, за който се притесняват да не проговори, защото тогава ще стане лошо.

"Трудно ще се докаже невинността на Семерджиев, но още по-трудно ще е тези две момичета да бъдат убедителни пред съда и при много разпити да успеят да поддържат една и съща версия дълго време. Не изключвам и вариант след време Георги Семерджиев да "не издържи на напрежението и да се самоубие", сподели пред Lupa.bg криминален психолог.

Двете момичета, за които 36-годишният убиец, ангажиран до голяма степен и с фракцията от агитката на Левски - "София-Запад", няма да понесат големи последствия според запознати, тъй все още не попадат под наказателна отговорност (а техните родители) и не могат да бъдат вкарани в затвора.

На този етап има вариант техните семейства да получат колосална за родните стандарти сума във вид на обезщетение (ако се стигне до плащането на кръвнина, която трябва да плащат на семействата на убитите момичета), а след това да им се осигури коридор, чрез който да бъдат изведени в чужбина (тъй като при това положение нямат право да напускат границите), осигурявайки им безопасност и по-нормален живот.