Весела Тотева стана копие на Княгиня Калина

Топ
12:33 - 10 Януари 2020
17191
Весела Тотева стана копие на Княгиня Калина

Футболната половинка Весела Тотева тотално се окепази от пластични интервенции. Талантливата дизайнерка се е превърнала в копие на дъщерята на Симеон Сакскобургготски Княгиня Калина, която е вманиачена по интервенциите. В последно време блондинката лекува кризите в брака си с Елин Топузаков с ботокс, филъри и лягания под ножа, научи Lupa.bg.

Весела тотално се е обезобразила

Устните й са напомпани с доста хиалуронова киселина, носът й е изчезващ, а скулите – силно изпъкнали. Не е ясно на кой пластичен хирург се е доверила половинката на Елин Топузаков, но в светските среди шушукат, че ефектът определено не е добър и е загубила някогашното си естествено излъчване.

Весела започва все повече да прилича на Княгиня Калина

Според последните слухове, красивата половинка на бившия футболист Елин Топузаков, си е оперирала клепачите. Тя е легнала под ножа, за да забави увисването на клепачите си, което установила през последните няколко месеца. Операцията включвала и повдигане на веждите. Сега тя е със съвършена извивка и с изпънати клепачи, на които може да завиди всяка 20-годишна мацка.

„Носът й е на изчезване. От т.нар. тип „булонка”. Хич не стои естествено, не знам защо си го причиняват”, питат се познати на футболната половинка.