Веселин Марешки: Единствената алтернатива е ВОЛЯ

Ние не сме в политиката, за да си уредим живота, каквито примери има безброй около нас, отсече партийният лидер

Актуални новини
15:13 - 20 Май 2019
3559
Веселин Марешки: Единствената алтернатива е ВОЛЯ

Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки публикува свой анализ на предизборната ситуация преди евровота на 26 май. Lupa.bg публикува пълния текст:

ВОЛЯ е истинският глас на народа. Останалите партии, дори и такива, които са извън НС, са били управляващи през прехода. Носят отговорност за корупцията в държавата и бедността на българите. Това се пише на тяхната сметка. Те не са алтернатива една на друга. Убеден съм, че наближава денят, в който всички българи ще престанат да ги подкрепят отново и отново с обяснението, че нямат друг избор.

АЛТЕРНАТИВАТА Е ВОЛЯ –

партията на родолюбците и действащия патриотизъм. ВОЛЯ е единствената опозиция на всички партии от статуквото. Тяхното време изтича. 30 години ни обещават реформи, по-добър живот, по-високи пенсии и заплати, качествено здравеопазване и образование, повече сигурност. В резултат обаче имаме  работещи бедни, страдащи възрастни, огромна битова престъпност, бягащи от България младежи, демографски срив, безскрупулни картели, некачествена храна, фалиращи болници. Кой направи нещо реално за вас и кой само обещаваше?! Няколко поколения търпеливо чакаха по-добър живот за децата си, но и те пораснаха и сега се надяват за своите деца. Докога? Българинът заслужава много повече от това, което му предлагат партиите от статуквото. Знаете ли, че има депутати с по 4-5 мандата?! Какво направиха те за избирателите си? Дали ще оцелеят като стотици хиляди пенсионери с 219 лева на месец? Мислите ли, че изобщо ги интересуват болките на народа?! Ще ви кажа истината:

НА СТАТУКВОТО НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА!

Навързани корупционни схеми, подставени удобни лица, грабежи, некомпетентност, зависимости и задкулисие – това е, което виждаме години наред, прикрито зад лъжи, лицемерие и неизпълнени обещания.

Промените няма за кога повече да се отлагат. Патриотичната вълна, която залива много държави от ЕС, дойде и в България чрез ВОЛЯ. Подкрепяйки нас, всеки има възможност да гласува за силна и просперираща България, с щастлив и доволен народ, достойно застанал до другите европейски нации! Не мога да приема как много мои сънародници смятат, че няма политици, които искрено да мислят за народа и да работят така, че всички да живеят по-добре.

ИМА ТАКИВА ХОРА!

Това сме ние от ВОЛЯ. Никой не може да ме убеди, че оттук нататък българите пак ще избират некадърни и корумпирани депутати – в нашето Народно събрание или в Европейския парламент. Че вместо почтени родолюбци, ще предпочетат послушни безродници. Народът се пробуди. И няма да чака повече светлото бъдеще след още 30 години. Искам българите да живеят добре СЕГА! Всички, които се трудят съвестно в професията си, които намират начини да изучат децата си, плащат си данъците, помагат на старите си родители, имат право на по-добър живот. Няма да пожалим сили да работим за тях!

Ето затова ни трябват

СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ПОЛИТИЦИ!

Ние от ВОЛЯ не сме в политиката, за да си уредим живота, каквито примери има безброй около нас. Ние сме успели, благодарение на труда и ума си, още преди да влезем в парламента. Извоювали сме си уважението на хората и искаме да приложим знанията и качествата си в полза на  народа и на държавата. И тук в България, и е Европейския парламент. Докато другите постоянно се замерват с миналото си, ние сме бъдещето. Ти избираш дали да вървиш с нас напред! С ВОЛЯ!