Веселин Маринов надебеля рекордно (Снимки)

Нещо за четене
22:40 - 12 Май 2021
7825
Веселин Маринов надебеля рекордно (Снимки)

Пандемията от коронавирус се е отразила пагубно върху фигурата на Веселин Маринов, който за близо година е трупнал около 20 килограма, научи Lupa.bg. В последно време трубадурът от Полски Тръмбеш избира по-широки тениски, за да не си личи, че се е окръглил, но дори и черните торбести одежди не помагат да скрие корема си.

В интерес на истината не е изключено да е качил килограмите не толкова заради системно пандемично преяждане, колкото заради прием на медикаменти, водещи до такъв резултат. Маринов също мина през коронавируса сравнително наскоро, а както е известно, подуването е честа странична реакция от приложението на кортикостероиди. 

В пандемията изпълнителят на „Нашата полиция ни пази“ наблягал на обилното хранене вечер, което е най-вредно. Всеки път, когато се почувствал изнервен, Веско похапвал. Прекомерната консумация обаче май видимо се е отразила на визията на певеца, а фенките му са шокирани от вида му.

Ризите висяха на Веско само преди 2 години

Липсата на участия също е допринесла за покачването на килограмите на Маринов. Певецът с най-много фенки в пенсионна възраст свалял по килограм след всяко участие, заради обилното си потене и вживяване на сцената. Заради затворените заведения и концертни зали, изпълнителят на "Малка жълта рокля" се лишил от раздвижването си по сцената и така неусетно загубил битката с кантара.

Певецът не може да скрие огромния си корем

Снимки: Lupa.bg