Веселин Маринов с песен за лекарите

През ключалката
11:40 - 07 Април 2020
4696
Веселин Маринов с песен за лекарите

Нищо не може да спре Веселин Маринов да пее, дори и върлуващият коронавирус. Певецът ще зарадва почитателите си с концерт в навечерието на Великден. Този път обаче събитието ще бъде по-различно от обичайните срещи с публиката, защото ще се състои онлайн, каквато традиция вече въведоха доста музикални звезди. Проверка на Lupa.bg показа, че билетите вече са изчерпани и предстоящото събитие се радва на голям интерес.

Заради извънредните марки в България, свързани с пандемията Covid-19, певецът отложи своето Пролетно турне, което трябваше да започне от Русе на 6 април.

“Мили хора, на 15 април, в навечерието на Великден, ще имаме online-концерт за всички вас. Надявам се моите песни да стигнат до вас, с тях да ви поздравя и да бъдем актуални в празничните дни, макар и по този различен и нов начин” – споделя той в специално клипче в социалната мрежа.

Междувременно заедно с част от музикантите, с които излиза пред публика, обичаният изпълнител направи репетиция в собствения си офис, за да подготви песните за концерта.

Тогава се роди и идеята да поздрави с песен своите почитатели, но най-вече лекарите, зъболекарите, медицинските сестри, полицаите в България, всички тези, които са на първата линия в борбата със заразата.

За всички тях пожеланието на Маринов е: “Бъдете здрави!”, а песента “Доброта” е специално за тях.

“Доброто има го, доброто винаги е тук до нас.
Необяснимо е, непредвидимо е, но вярвам аз…
Че във един момент, във най-случаен ден
идва то и всичко се променя в миг,
направим ли добро!…”