Веселин Плачков остана без работа

През ключалката
12:24 - 23 Декември 2019
5131
Веселин Плачков остана без работа

Веселин Плачков остана без работа. Заради скандалите около него никой не иска да вземе Киро Християнина от „Пътят на честта“. Екранният Левски се изпокара с всички от продукцията и екипа на Маги Халваджиян. Съпругата му Мариана Попова също на няколко пъти замеси скандал около продукцията.

"Никой не иска проблеми и заради това не предлагат работа на двамата скандалджии. Веселин излетя и от постановката „Търновската царица", която се играе в Нов театър-НДК. Първоначално Плачков бе с главна роля в пиесата по едноименния роман на Емилиян Станев, но изведнъж изчезна от постановката. Причинната отново е ревнивата му гопеница и това, че не му дава да участва в киното и театъра редом до красиви жени", разкриха пред Lupa.bg от актьорските среди.

41-годишната певица бясно ревнува Плачков от млади и красиви колежки. Попова дори придружаваше любимия си по време на снимките на сериала „Пътят на честта“ и зорко следеше какви ги върши. От екипа издадоха, че тя полудявала от ревност и обвинявала актьора, че прекалено се вживява в интимните кадри. Сценаристката на „Пътят на честта” Милена Фучеджиева се видяла в чудо как да промени сценария така, че да не се разпадне артистичното семейство. Героят на Плачков Киро Християнина бе един от главните в поредицата, но го убиха в последния епизод именно заради скандалите с екипа.