Веселка и Момчил аут от „Един за друг“

През ключалката
14:28 - 06 Април 2020
1817
Веселка и Момчил аут от „Един за друг“

Шест двойки остават в надпреварата „Един за друг“ след поредните емоционални и много оспорвани предизвикателства тази седмица. Веселка и Момчил се разделиха с шанса за победа след като не успяха да покажат най-доброто от себе си, въпреки голямата мотивация за добро представяне.

В мъжкото изпитание Момчил се озова в неравна битка с времето и не успя да реши любовното уравнение в екстремните обстоятелства на въртящата се кола. След това бяха изпитани уменията на дамите да дадат бързи и конкретни насоки на партньорите си в пробиването на дупка с дрелка в плоскост, така че от там да потече цветен пясък. Макар и да бяха на ръба да спечелят тази игра, времето се оказа недостатъчно за Веселка и Момчил.  

Неделното предизвикателство донесе много усмивки както на зрителите, така и на участниците. Двойките имаха задачата да постилат семейното легло за максимално бързо време, облечени в обща пижама изискваща безупречен синхрон за безпроблемно движение. Най-добре се представиха Емил и Калина, които бяха застрашени от елиминация в предишните две игри, но с този успех се превърнаха в първия тандем, спасил се чрез победа в общото изпитание. Този обрат изведе Веселка и Момчил срещу Велислав и Симона и приключението „Един за друг“ за тях завърши.

„Може да напуснахме играта рано, но сме много щастливи, че участвахме. Ние се вглъбихме в игрите, защото искахме да покажем колко добре се познаваме и факта, че сме изградили една стабилна връзка, въпреки че сме отскоро заедно. Доказахме един на друг, че сме един за друг,“ споделиха Веселка и Момчил в „На кафе“. А Момчил допълни: „В играта научих нещо ново за себе си – мислех, че не мога да обичам Веселка повече, но мога!“.