Веско Ешкенази и Графа с обща песен

Написах мелодията, когато бях на 17, текстът дойде девет години по-късно, разказа Влади

Нещо за четене
21:57 - 12 Ноември 2021
2796
Веско Ешкенази и Графа с обща песен

Веско Ешкенази се разписа с участие в нова песен на Графа, съобщават от "Монте мюзик".

"Песента "Ванилия" има дълга история. Написах мелодията, когато бях на 17, текстът дойде девет години по-късно. "Ванилия" е много специална за мен, включих я в програмата си за концерта в "Арена Армеец", като добавих нова музикална част с развитие на вокалната линия. При изпълнението й пред 14-хилядната публика, усетих въздействието й върху феновете и силната емоция, която струи от нея. Когато с Веско Ешкенази решихме да направим обща песен, чух в съзнанието си как неговата цигулка засвирва темата на "Ванилия" и знаех, че ще звучи приказно, ако я запишем заедно", разказа Графа.

Режисьорът Васил Стефанов и Стефка Николова избират Амстердам за естествен декор на видеото, в което участва актрисата Боряна Маноилова.

"За мен е голяма гордост да съм част от този вълнуващ проект. Имаше моменти, в които не бяхме сигурни, че ще успеем да го осъществим в тези сложни времена. По време на снимките в Амстердам обаче разбрах, че красивото музикално произведение "Ванилия" ще получи визуализацията, която заслужава", каза и Веско Ешкенази.