Веско Маринов разказва за любовите си в книга

Личности
15:48 - 26 Октомври 2020
2312
Веско Маринов разказва за любовите си в книга

Обичаният от няколко поколения българи певец Веселин Маринов издава автобиографична книга, в която ще разкаже от първо лице за любовите на своя живот. Тя носи тематичното име „От любов“ и ще се появи на книжния пазар на 7 ноември.

В 320 страници изпълнителят на „Горчиво вино“ разказва за живота си – от безгрижното детство в Полски Тръбмеш, през казармата и студентските госини, до музикалната сцена.

Той разкрива и подробности за решението да поеме по собствен път, включително в Германия, която завинаги го променя, през завръщането и дългогодишното му партньорство с Тончо Русев и Евтим Евтимов, които написват за него емблематични песни.

“Нарекох тази книга “От любов“, защото докато самият аз препрочитах написаното, осъзнах, че това е основното чувство, което ме е водило по моя път и когато стигнах самия й край, просто разбрах, че всичко до тук си е струвало!

Ако решите да я разлистите и тя стане част от библиотеката ви, се надявам всички изстрадани и преживени страници в нея да докоснат с нещо и вашия живот“, сподели звездата на „Пайнер“.