Вежди: 90% от българите разбраха какво искам да кажа с курвите и американския режисьор

Аз боготворя женското тяло и женската красота и като художник, и като човек

Политика
08:10 - 01 Септември 2023
5999
Вежди: 90% от българите разбраха какво искам да кажа с курвите и американския режисьор

"Да си подариш победата от изборите на едни случайни хора, за мен е далеч от компромис, а по-скоро е близо до класиката в предателството". Така бившият депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира създаването на актуалното правителство. И добави, че винаги е бил против "сглобката": "Аз въпреки нежеланието ми, но като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ нямах правото да бъда извън общото решение. Това беше компромисът, който се наложи да направя в името на общото."

Що се отнася до изцепката си за курвите, дето са се сетили, че са изнасилвани, Рашидов смята така: "Деветдесет процента от българите добре разбират какво съм искал да кажа. На всеки му е ясно, че аз като човек имам две големи прекрасни внучки, прекрасна съпруга, прекрасна снаха, прекрасна дъщеря, прекрасни приятелки и приятели, че боготворя женското тяло и женската красота и като художник, и като човек. Трябва да е луд, за да си помисли някой, че аз бих адресирал тези думи към жените. В този неформален частен разговор аз въобще не съм персонифицирал когото и да е. Извинението ми на човек с достойнство е пред тези, които биха могли да се припознаят.

Вежди не пропусна и да удари едно рамо на защитниците на МОЧА: "Историята се прави с кръв и саможертва, а не с улични и публични гаври на случайности. Има си институции, има си власт и в обществената среда всички решения се вземат от държавата.

Време е да се поучим от по-опитни държави като Германия, Австрия и други и не е лошо някои истерици да си направят в Берлин по една снимка пред паметника на съветската армия. А там, където отсъстват държавата и държавността, там е естествената среда на хаоса и анархията."