Вежди Рашидов в Калояново, Хисаря и Старосел: Да спрем негативизма и омразата с разумно гласуване!

„Не искам промяна като на „Промяната“, която за 2 години донесе хаос, разруха и бедност", заяви водача на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив-област

Топ
15:18 - 28 Март 2023
2511
Вежди Рашидов в Калояново, Хисаря и Старосел: Да спрем негативизма и омразата с разумно гласуване!

„Да спрем негативизма и омразата с активно и разумно гласуване, защото е важно да направим отново България стабилна. Колкото по-богат е един народ, толкова е по-богата държавата!“. Това заяви при срещите си днес в Калояново, Старосел и Хисаря Вежди Рашидов - водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив. С него бяха областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Младен Шишков и Йордан Кръстанов.

„Не искам промяна като на „Промяната“, която за две години донесе хаос, разруха и бедност. Какво промени „Промяната“? Единствено цените, които вдигна нагоре. В тежка икономическа криза сме и вървим стремглаво надолу, за да спрем това срутване, зависи от всички нас. Да гласуваме с разум за ГЕРБ-СДС. Имаме хора – опитни, образовани, експерти във всички области, имаме цяла плеяда млади хора, които продължат съзиданието“, допълни още Рашидов.

„Вече 2 години работата в общините буксува, не се прави нищо, защото бюджетите са крайно недостатъчни, за да се реализират мащабни проекти без помощ от държавата. А нищоправещите  от „Промяната“ ги оставиха да се справят сами“, коментира областния координатор Мараджиев. Той припомни, че за Калояново, както и за много други населени места, е важно да се осигурят средства за подмяна на водопроводна мрежа, а Хисаря се надяват на 7 млн. лв. държавно финансиране за нов пешеходен мост.

„Дайте ни доверието си, защото вярвам, че само при една стабилна държава няма чудеса, а видими резултати, от които всички да се гордеем!“, подчерта още той.

„Чакаме ви с нетърпение и с нетърпение ще гласуваме, за да спасим България“, така се обърнаха към Вежди Рашидов и в трите населени места. „Дошъл съм за вашето доверие, за да можем след изборите да управляваме и да градим отново България. Изборът е номер с 2“, каза в заключение Рашидов.