Вежди в Кричим: Да спрем съсипията на България!

Няма по-подготвен политик от Бойко Борисов, настоява Рашидов

Новини
18:42 - 21 Март 2023
2336
Вежди в Кричим: Да спрем съсипията на България!

„Да спрем съсипията на България, която ни се стовари през последните две години! Само ГЕРБ може да извади страната от кризата!“. Това заяви на среща в центъра на Кричим водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов. Той допълни, че няма по-подготвен политик от Бойко Борисов, който има опита, говори на един език с хората и може да направи България отново стабилна.

На срещата в Кричим бяха и областният координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Сузана Алекова и Диана Атанасова.

„Виждате как бяха решавани проблемите на общините, когато управляваше ГЕРБ“, коментира и областния координатор Георги Мараджиев. По думите му благодарение на правителството на Бойко Борисов в Кричим са решени важни проблеми, свързани с пътната инфраструктура, сред които ремонта на пътя Пловдив - Кричим като изцяло бяха реновирани 15 км. от изхода на Кричим до яз. „Въча". Освен това бе укрепена срутената подпорна стена по пътя Кричим – Девин. Трасето е едно от най-трудните в Пловдивска област с чести инциденти от паднали скали и свлачища.

„Много е лесна истерията да се хвърлят яйца по паметници на културата, но е много трудно да се управлява държава. Трябва ни сериозно редовно правителство. Затова нека избираме с разум и дадем гласа си за ГЕРБ-СДС с номер 2. Толкова е просто, заедно да умножим доброто! Това трябва сега на България“, призова в Кричим Рашидов.