Вице на Слави: В шок сме от простотията на герберите

Дългия публикува гневно посланиe на Филип Станев за нивото на депутатите

Политика
21:00 - 16 Април 2021
10154
Вице на Слави: В шок сме от простотията на герберите

Зам.-шефът на ПГ на Има такъв народ и сценарист на Слави Трифонов Филип Станев обяви герберите за най-големите простаци, които е срещал.

"Парламентарната група на „Има такъв народ“ е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група –
тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени", пише той през профила на Дългия във фейсбук. 

И обяснява, че е чул брутални цинизми от страна на депутатите от ГЕРБ само за първите 2 дни от съществуването на 45-о НС.

"Използват се подвиквания като: „Ква си ти, ма?“ „Я, трай бе, глупак!“, „Ти знаеш ли кой съм аз, къв си ти бе?“ „Ела ми отвънка бе, тъпак!“ „Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!“ както и доста цинизми, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма!", шокиран е Станев.

Той твърди, че винаги се е съмнявал в компетентността на представителите на ГЕРБ, но той и колегите му не са подозирали, че един невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застанел до някой от тях.

"И още нещо. Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи. Може би..", намеква сценаристът на Слави Трифонов.