Вицето Калина Константинова свалила 30 кила (СНИМКИ)

Шоу
12:51 - 24 Февруари 2022
23958
Вицето Калина Константинова свалила 30 кила (СНИМКИ)

Лявата ръка на премиера Кирил Петков - Калина Константинова, претърпяла шеметна трансформация, след която събира всички погледи в Министерския съвет с провокативни тоалети. 37-годишната икономистка успяла да отслабне с 30 килограма и след драстичната промяна е напълно неузнаваема. В социалните мрежи все още има снимки, на които Константинова е значително по-пищна от сега.

Наскоро около Калина се разгоря пикантен скандал, след като бе щракната да позира на премиерата на филма „Петя на моята Петя“ заедно с целия кабинет на Петков и мистериозен господин, който бе положил небрежно ръка на бедрото ѝ.

Оказа се, че всъщност това е мъжът, с когото Калина живее на семейни начала. Младият инженер Боян Бегов от години е половинка на амбициозната дама. Той е роден и израснал в столицата, завършил е международното висше бизнес училище в Ботевград и е работил в различни фирми като инженер и технически мениджър, а към момента практикува в студио за интериорни решения.

Двамата споделят общо жилище в столицата, но Калина е собственичка и на друг софийски апартамент, който получила като дарение. Вицепремиерката признава, че не е от заможно семейство. Родена в София и израснала в квартал „Овча купел“, с татко строителен инженер, Калина от малка искала да обиколи света. „Живяла съм в Съединени американски щати, Англия, Франция, Сингапур“, споделя хубавицата, чийто баща Борислав даже е работил в Нигерия като ландшафтен проектант.

Преди време Калина е била доста пухкава 

Завършила Френската гимназия в София, Калина съумява да се пребори за студентско място и стипендия във влиятелния колеж „Бард“ в Ню Йорк, където семестриалната такса възлиза на над 75 000$.

После Константинова се мести в Англия, където продължава обучението си с магистърска степен по устойчиво развитие в Лондонското училище по икономика и политически науки.

Животът и кариерата в чужбина обаче не ѝ се нравят и бъдещата вицепремиерка се прибира в България, за да нагази в политиката. Още през 2013-а, едва 29-годишна, тя стават съветник на Асен Василев, който тогава е служебен министър на икономиката, енергетиката и туризма във временното правителство на Марин Райков.

През 2021 г. Калина беше и заместник-министър на икономиката в първия служебен кабинет на Стефан Янев, а с Кирил и Асен се запознала покрай своя брат Антон.