Вики от "Мастило" след изцепката с лайната по Би Ти Ви: Заставам зад децата си!

Пипи Дикова не се сърди, че са я свалили от ефир

През ключалката
20:56 - 04 Октомври 2023
21862
Вики от "Мастило" след изцепката с лайната по Би Ти Ви: Заставам зад децата си!

"Изцяло поддържам децата си за държанието им в bTV", категорична е Вики Терзийска от "Мастило". Дъщерите на Вики - София и Маргарита, натвориха такива простотии в предаването на Петя Дикова, че то беше свалено от екран.

По време на гостуване на майка им заедно с тях в студиото през пролетта, малките дами нарекоха ястията, готвени от майка им - "лайна". Дикова изпадна в ступор и от отговора на въпроса ѝ дали приятелчетата им ги гледат сега: "Не, тъй като всички ненавиждат bTV!", отсякоха тогава малките дами. 

Според слуха в телевизията именно държането на децата на Вики станало причина тя да бъде понижена в длъжност - кореспондент. Дикова обаче не се сърди: "Ние сме близки, децата ни си играят дружно", разказва Вики. "Имаше много неприятни мнения, че децата ми са невъзпитани и други неща... Но истината е, че съм показала в действителност храброст, тъй като не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си дребни деца в студио на предаване, което се излъчва онлайн", категорична бе тя. 

Щерките на Вики отнеха титлата за най-просташко държание в ефир от Борил на Асен Блатечки

Певицата от Исперих разкри още, че е завела София и Маргарита в студиото на "Тази неделя " с ясно избрана цел. "За мен беше доста важно да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя", загатна Терзийска. "Първото нещо, което споделих на децата си, тъй като видях, че са обезпокоени от камерите, когато влязохме в огромното студио, беше да се усещат все едно са си у дома на дивана", допълни Вики. 

Певицата описа възпитанието на дъщерите си по следния начин: "квадратче, в което те се усещат свободни да проявявят себе си и да бъдат такива, каквито са". "Дъщерите ми са по детски откровени, от време на време по детски смешни. Абсолютно естествени дечица, които показват своите страсти по най-различни начини", защити поведението на рожбите си солистката на "Мастило".