Виктор Калев не е гей, нещастна любов го остави стар ерген

Актьорът вече е решил, че племенницата му Вяра ще го наследи

През ключалката
14:46 - 17 Октомври 2024
3673
Виктор Калев не е гей, нещастна любов го остави стар ерген

С хитовият си спектакъл „Грамофонът“ Виктор Калев и тази година пълни салоните. Любимецът на зрителите ще празнува 55-тия си рожден ден на 20 октомври сам, тъй като успеха на сцената той така и не пренесе в личния си живот.

Какви ли не слухове сме чули през годините за интимните предпочитания на Виктор, като най-популярната версия е, че той е скрит хомосексуалист. Най-близките му твърдят, че Калев няма жена и деца, защото все още не е намерил подходящата жена. малцина обаче знаят, че той вече е изживял голямата си любов, която обаче не завършва с брак.

Жената, с която Виктор искал да свие гнездо, е актрисата Елена Бозова. Тя е три години по-малка от звездата и двамата са от родопския град Златоград. Елена завършва гимназия в София и двамата кандидатстват заедно в НАТФИЗ и са приети.

Елена Бозова е голямата тръпка на Виктор Калев

Само че бозова приемала връзката им за детинска и емоционална, а Виктор бил хлътнал до ушите. Двамата се разделят и остават приятели до днес, но Калев решава да не търси любовта другаде.

Достатъчно му е са се грижи за 15-годишната си племенница, която приема за своя наследничка. Тя е дъщеря на брат му Георги.

През годините актьорът я е приел като свое дете и не спира да се хвали с общите им снимки. Последният им кадър е от морето тази година, където се вижда каква красавица е Вяра. Нейна кръстница е певицата Тони Димитрова.

Виктор ще празнува рождения си ден само с близки и роднини. А ден след това ще завърши спектакъла си в зала 1 на НДК. Билетите за шоуто му са разпродадени месеци напред.