Викторио Александров: Аз убих Дарина и Никол

Общество
10:59 - 19 Януари 2021
8891
Викторио Александров: Аз убих Дарина и Никол
Аз убих Дарина и детето си Никол. Пълните самопризнания дойдоха в последното заседание по делото за жестокото престъпление от устите на килъра Викторио Александров. Утре в 09,00 часа ще бъде прочена и присъдата му, която близките на жертвите и прокуратурата се надяват да бъде "доживотен затвор без право на замяна". 

Не съм упражнявал никаква форма на домашно насилие. Аз съм страхлив, имам прекалено много фобии. Прекалено съм бит като дете и смятам, че с думи може да се оправи всичко, заяви убиецът. 

"Признавам се за виновен по всички обвинения. Съжалявам във всяка секунда. Не може да си представите кошмарите, които ме измъчват. Изгубих всичко, за което мечтаех. Вегетирам", каза той пред магистратите. 

Въпреки това обаче за пореден път хвърли обвинение към родителите на Дарина - Ваня и Георги Министерски, като през цялото време ги наричаше "частното обвинение". Той ги обвини дори, че те са карали свидетели да говорят неистини пред съда. 

"Частното обвинение" обърна това дело на цирк. Мога да отделя цял ден за лъжите им, обяви подсъдимият за двойното убийство. 

"Аз позволих на Дарина да си вее г**а", обяви без свян Викторио. 

"Никога не е било на всяка цена да остана в този апартамент. Няма затвор, който да ми причини онова, което изпитвах там", каза в своя защита той. 

Няма ги хората, от които да поискам прошка. Умрях в този ден. Липсва ми този човек, каза той явно по адрес на мъртвата Дарина, цитиран от "24 часа".