Виктория и Дейвид Бекъм - вулгарни, двулични и с ограничен интелект

Нова скандална биография за звездите разкрива, че те се държат като кралски особи

Свят
22:00 - 31 Юли 2024
4862
Виктория и Дейвид Бекъм - вулгарни, двулични и с ограничен интелект

Нова скандална биографична книга за Виктория и Дейвид Бекъм представя звездите като вулгарни и двулични, а бившият футболист е описан и като неинтелигентен човек. Автор на книгата „Къщата на Бекъм“ е Том Бауер. Вестник „Еър мейл“ помества рецензия за книгата, озаглавена „Другото "кралско семейство“.

Както се отбелязва в статията, „новата, неоторизирана биография на сем. Бекъм осмива тяхната вулгарност и осъжда сговора им с медиите, но не може да отрече тяхната власт“. В нея Виктория е представена като амбициозна жена от семейство от средната класа, която се преструва на „работническа класа“. Тя е описана и като "вулгарна скандалджийка".

Дейвид е охарактеризиран като човек с ограничен интелект, който „никога не е прочел и една книга“ през живота си, въпреки, че има няколко книги, публикувани под негово авторство. За да илюстрира този момент, авторът цитира футболиста: „Окончателно сме решили да кръстим Бруклин, но все още не знаем в коя религия“. Също така Дейвид, когато е попитан защо се е снимал с качулка с портрет на архитекта на Холокоста Адолф Айхман, отговаря: „Не го познах“.

Основният интерес на двойката, както смята авторът на статията, са славата и успехът, от които Бекъмови са „обсебени“. Те са описани като нов тип британци: предпочитат да живеят в чужбина, но подкрепят кралското семейство, като същевременно мразят данъка върху доходите. Те мразят пресата, като същевременно постоянно я използват в своя полза. Както се посочва в статията, Бекъмови се държат като истински кралски особи: например на сватбата им, която се състоя в ирландски замък, имаше истински тронове.

В книгата Бауер пише, че Дейвид не е правил достатъчно щедри дарения, докато е бил посланик на УНИЦЕФ, а в статията ги сравнява с Тейлър Суифт, която е известна с благотворителните си дарения за хранителни банки в градовете, които посещава по време на турне. Сравнението със сигурност не говори в полза на Бекъмови.

Преди тази статия за книгата „Къщата на Бекъм“ се изписа доста, на страниците на „Ню Йорк Таймс“ бяха публикувани отзиви (предимно похвални), а също така много хора писаха за изневярата на Дейвид, на която е посветена част от книгата, припомня БГНЕС.

Дейвид и Виктория Бекъм сключват брак през 1999 г. и са смятани за една от най-силните двойки в шоубизнеса. Двойката има четири деца - трима сина и една дъщеря. 49-годишният Дейвид и 50-годишната Виктория често публично декларират любовта си един към друг, особено ако има повод, като например рождения ден на Виктория: тази година тя отпразнува 50-годишнината си с грандиозен купон.