Виктория най-после събра Спайс гърлс

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни

Шоу
18:00 - 23 Април 2024
3698
Виктория най-после събра Спайс гърлс

Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб ​​в Лондон, в събота, след като навърши 50 години в сряда миналата седмица.

Дейвид Бекъм имаше място на първия ред на срещата, когато Виктория, Мелани Браун, Ема Бънтън, Гери Хорнър и Мелани Чизхолм изпяха своя сингъл "Stop". Петте се смееха, когато танцуваха и изпълняваха песента, докато Дейвид, който засне момента, се усмихваше и пееше заедно с тях. 

Публикувайки клипа в Instagram, Виктория написа "Най-добрата вечер" и сложи хаштага "#SpiceUpYourLife".

Последният път, когато и петте Spice Girls участваха заедно, беше на церемонията по закриването на Олимпиадата през 2012 г. в Лондон.

Преди празненствата за рождения си ден Виктория публикува в Instagram, че се чувства „толкова невероятно благословена, че е достигнала този крайъгълен камък“ и добави, че е благодарна за „безусловната любов и подкрепа“ на Дейвид.

В разгара на купона 

Докато момичешката група беше на турне през 2019 г., Виктория отказа да се присъедини към тях, тъй като се съсредоточи върху модната си марка. Тя обяви пред американската телевизионна водеща Елън Дедженеръс през същата година, че „просто не го е почувствала като правилното нещо“, но каза:

 „Винаги ще бъда Пош Спайс, винаги“.

На партито присъстваха още певецът Марк Антъни, който е кръстник на сина на Виктория и Дейвид Круз, и актрисата Ева Лонгория - кръстница на дъщеря им Харпър. Други известни личности за рождения ден на Виктория бяха Том Круз и Салма Хайек, както и Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и Гордън Рамзи.

Със Салма Хайек