Виктория от "Ергенът": Изгониха ме от БФС, а оставиха да работят любовниците им

Все повече футболисти си падат по... мъже, твърди Асенова

Спорт
18:00 - 28 Юни 2024
10758
Виктория от "Ергенът": Изгониха ме от БФС, а оставиха да работят любовниците им

"Наистина моите шефове не знаеха къде отивам. Причината ми за раздялата с БФС е намеса на трето лице, което беше разобличено в национален ефир от мен. Този човек се е свързал с новия президент на централата (б.а. - Георги Иванов - Гонзо) под натиск на съпругата си, на любовницата си, нямам идея на кого, и е казал, че аз не трябва да работя там, защото съм уронвала престижа на футболна България", заяви Виктория Асенова, известна повече с участието си в телевизионния формат "Ергенът".

Виктория беше секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов и изпълняваше функциите на "мениджър футбол и социална отговорност" в "Бояна", а преди това отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948.

Още докато беше участничка във формата Асенова беше махната от БФС и вече не работи във футболната централа.

"И сега си търся работа...

Това е промяната в БФС - Виктория Ергенката си тръгна, но оставиха на работа любовниците и държанките си, на които им даваме да карат скъпи коли и ги правим известни... асистентки", призна още Асенова, чието име беше замесено в любовна афера със защитника на ЦСКА Иван Турицов, един от шефовете в ЦСКА Добрин Гьонов, както и бившият шеф на БФС Борислав Михайлов - нещо, за което преди няколко месеца съобщи Lupa.bg.

В края на април Виктория Асенова внесе иск срещу Българския футболен съюз в Софийски районен съд.

"Две години съм си вършила работата на ниво и съвестно. Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ако не си вършиш работата, няма да ти се преподписва договорът", коментира тя.

"Тъжното е, че напоследък има доста футболисти, които всъщност не си падат по жени, а по... мъже! Пълно е с гейове! И съм шокирана, защото не съм очаквала от тези момчета, и като визия, и като поведение, те да си падат по мъже!", споделила пред свои близки Вики Асенова, научи Lupa.bg.

Самата тя дала ясно да се разбере, че не си пада по мъже, на които може да им бъде майка.

В същото време Lupa.bg научи, че новият президент на БФС - Георги Иванов, ще премахне още хора от структурите на родния футбол, тъй като се изплащали едни пари, за които той не знаел. Доста от тях заемали синекури длъжности или били делегати в по-ниските дивизии, прибирали добри пари, а наред с това не вършели никаква работа.

"Ще се разправям с тези проблеми, като се върна!", заявил Гонзо, който в момента пътешества из Германия, за да гледа мач след мач на Евро 2024.