Виктория плака за болния си баща

Новини
11:49 - 13 Април 2021
2948
Виктория плака за болния си баща

В емоционално интервю българският представител на Евровизия 2021 Виктория разказа за битката, която води извън музикалната сцена. Тя гостува в „Търси се“ по bTV, където със сълзи на очи сподели за тежките моменти, които преживява през последните месеци.

“Годината ми започна много добре, но след това последваха няколко събития, които преобърнаха живота ми. Конкурсът Евровизия беше отменен, а няколко месеца по-късно баща ми беше диагностициран с много рядка болест – амиотрофична латерална склероза. Беше като гръм от ясно небе, защото не го очаквахме. Аз много обичам семейството си и винаги искам да им помагам с каквото мога, но е тежко, когато виждаш най-близките ти да се влошават с всеки изминал ден и няма как да им помогнеш, защото просто няма лечение” – споделя болката си певицата.

Личната история, която преживява Виктория, е и в основата на посланието в музикалното видео на българското предложение за Евровизия 2021. “Growing Up is Getting Old” е посветена на семейството и моментите с близките ни.