Вили Сечкова написа писмо до жената на Христо Иванов

Одобрявате ли, когато политици, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми, пита бизнесдамата

Политика
08:39 - 17 Януари 2021
5888
Вили Сечкова написа писмо до жената на Христо Иванов

Бившата телевизионна водеща Виолета Сечкова написа отворено писмо до съпругата на лидера на "Да, България" Христо Иванов - Йорданка Иванова. Преди дни Сечкова бе избрана от правителството да стане почетен консул на Република Корея в Пловдив. Тя е мениджър на фирма, която е официален представител на корейския техногигант "Самсунг" в България. При обявяването на новината бившият правосъден министър и настоящ партиен лидер коментира във фейсбук, че има връзка между назначението на Сечкова за почетен консул на Южна Корея у нас и снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов.

Ето и писмото на Виолета Сечкова:

"Отворено писмо от една възмутена жена, майка и съпруга до всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.

На 13.01.2021 г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.

Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.

С уважение:

Виолета Сечкова"