Вили Вуцов с нов хит: Коефициент 6,50 за "двойка" – подарък!

Казах на 4-5 приятели да играят и да си гледат кефа, призна наставникът на Крумовград

Спорт
21:55 - 21 Октомври 2022
3040
Вили Вуцов с нов хит: Коефициент 6,50 за "двойка" – подарък!

Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов коментира по типичния си ексцентричен начин успеха на своя тим с 1:0 срещу Етър от 14-ия кръг на Втора лига.

„Емануел Луканов го слушах какво каза. Хубаво е като сме на мач да сме тук, защото между 17:30ч. - 19:15ч. го е нямало тук. Имаха една ситуация. Ние първото полувреме ударихме греда, имахме три-четири ситуации. Те натискаха с някакво безидейно ритане на топката. Значи, мисля, че ни беше по-спокоен мача в дефанзивен план отколкото срещу Лудогорец II и Добруджа“, започна Вуцов.

„Поздравления за моя отбор, за духа. Имахме перфектна дисциплина. Много трябва да се напъна да се сетя за ситуация на Етър. Такива балонни центрирания, футбол от археологическото време, не го приемам. До 00:30ч. да играем, гол няма да получим с тази организация, която показа нашия отбор в защита.“, продължи той.

„Благодаря на ръководството, че имахме възможност за лагери преди последните два мача. Надявам се момчетата да се отблагодарят. Много неща има за подобряване, за работа, за надграждане. Като игра имам други идеи, но духът, себераздаването, дисциплината ни дават възможност с бързия влак да се придвижим натам накъдето аз искам.“, заяви специалистът.

„Убеден съм, че имаме много още да градим, но сме хванали най-доброто. Не трябва да се отпускаме. Предстои ни домакински мач срещу последния. Трябва да го спечелим на всяка цена, да вземем максимален брой точки от мачовете и тогава ще правим анализи. Идват мачове за Купата, които ще бъдат евентуално награда, ако надградим.“, каза още наставникът на Крумовград.

„Нека тези, които смятат, че сме еднодневка, вече да ни погледнат малко по-сериозно. Днес като погледнах коефициентите в две букмейкърски къщи – 6,50 за двойката. Благодаря, това са подаръци за хората. Казах на 4-5 приятели пускайте двойка и си гледайте кефа“, завърши Вили Вуцов.