Вили Вуцов с патерица и шина на крака куфя на баскетбол

Футболният треньор изгледа успеха на Левски над Балкан

Топ
20:11 - 15 Октомври 2023
6946
Вили Вуцов с патерица и шина на крака куфя на баскетбол

56-годишният футболен треньор Велислав Вуцов, който в началото на тази седмица обяви, че има много сериозни здравословни проблеми, за които ви информира и Lupa.bg, се появи в неделя в столичната зала “Триадица” за дербито от баскетболното първенство Левски - Балкан (Ботевград).

Синът на легендарния Иван Вуцов е много близък приятел с президента на “сините” Константин Папазов и по принцип редовно подкрепя отбора. Като цяло Вили Вуцов може да бъде определен като един от най-върлите левскари.

Влошеното здраве на треньора на втородивизионния Янтра (Габрово) се дължи на усложнения вследствие на диабет. Заради болестта през май Вуцов претърпя операция.

В “Триадица” той се появи с патерици и медицински ботуш на десния крак. Това обаче не му попречи бурно да подкрепя “сините”.

Носителят на купата на България Левски измъкна победа с 69:64 (22:18, 13:15, 8:14, 26:17) срещу шампиона Балкан в срещата от II кръг. По този начин столичани записаха втори пореден успех над тима от Ботевград след победата им с 57:56 в мача за суперкупата на България преди две седмици.

В класирането в НБЛ Левски се присъедини към ЦСКА като единствените два отбора с баланс от два спечелени мача. Балкан е с победа и загуба.