Вин Дизел ни моли: Върнете се в кината!

"Бързи и яростни 9" излиза на голям екран у нас на 25 юни

Култура
12:35 - 18 Юни 2021
3312
Вин Дизел ни моли: Върнете се в кината!

В специално видеообръщение актьорът Вин Дизел приканва публиката да се върне отново в киносалоните. "Повече от 100 години съществува едно място, където се събираме, за да се забавляваме заедно, да избягаме и да отидем на нови места. Светът на киното. Несравнимото усещане, когато светлините угасват. Екранът светва. И ние започваме да вярваме", казва Дизел във видеото, част от промото на новия филм от поредицата "Бързи и яростни".

"Бързи и яростни 9" излиза на голям екран у нас на 25 юни. Премиерата е двадесет години след дебюта на първата част от поредицата, припомнят от "Форум филм".

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на продукцията се превърна в най-успешния в историята.

В новата си мисия Доминик Торето се изправя пред най-страховития си противник - собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното - Джон Сина.

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща Джъстин Лин ("Бързи и яростни: Токио дрифт", "Бързи и яростни 5: Удар в Рио"), който режисира четири от най-добрите и успешни "Бързи и яростни" филми. Сценарият е на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис "Лудакрис" Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.