Винар с шест пръста посяга към 100-те бона от "Фермата"

Нещо за четене
21:20 - 05 Септември 2020
13953
Винар с шест пръста посяга към 100-те бона от "Фермата"

Участник с шест пръста влезе във "Фермата", видяха тази вечер зрителите при старта на новия сезон на приключенското риалити. Това е 48-годишният Митко Манолев - винопроизводител и ресторантьор от Мелник. Той, както и другите участници ще се борят за голямата награда от 100 000 лева.

Всички го знаят като Шестака, защото има 6 пръста по наследство от прадядо си. Колоритен народняк и горд жител на града си, той държи на традициите и е умел в работата си.

Митко е потомък на бежанец от Егейска Македония и наследник на прочута в района фамилия. Семейството му произвежда вино от оригиналния и рядък сорт широкомелнишка лоза.

Самият той говори много и се пали бързо, но гневът му минава лесно. Не харесва хора, които се скатават от работа и българите, които живеят в чужбина и се мислят за нещо повече от тези, останали в България. Митко е строгият, но справедлив човек и първият претендент за поста баща на „Фермата“. Митко е женен е и има три деца. 

Сред другите участници са адвокатът Асен Илиев, управителката на украинска модна компания Габриела Мартинова, йога инструкторът Илиян Стефанов, гвардейският командир Калоян Донков, който има брат-близнак също гвардеец, народната певица Полина Хубавенска, родопският гайдар Стоян Маджаров, шеф готвачът Илиан Кустев, работил в най-престижните европейски ресторанти - „Риц“ в Лондон и в носителите на три звезди Мишлен „Пиер Гание“ и „Павилион Ледойен“ в Париж. Готвил е за турския президент Реджеп Ердоган, за бизнесмена Роман Абрамович, за Желязната лейди Маргарет Тачър и за актьора Брад Пит. 

Адвокатката Милена Станджикова, футболистът Петър Петров, пчеларката Надежда Дочева, актрисата Даяна Ханджиева също прекрачиха "Фермата".