Високо напрежение: Мара Отварачката и Миглена Ангелова се сръфаха яко в "Биг Брадър"

Мария нарекла "лелка" популярната журналистка в рекламната пауза

Нещо за четене
21:40 - 24 Октомври 2024
8763
Високо напрежение: Мара Отварачката и Миглена Ангелова се сръфаха яко в "Биг Брадър"

Остра разправия е имало между фолкзвездата Мария и прочутата водеща Миглена Ангелова по време на последния лайф на "Биг Брадър", разкриват очевидци на бруталната сцена. 

Двете напористи дами бяха поканени заедно с журналистката Кристина Патрашкова и победителя от "Хелс Китчън" Станислав Иванов, за да коментират участниците в шоуто, но вместо лежерна дискусия, се получи истински сблъсък.  

Още на живо зрителите забелязаха напрежение между Мария и Миглена, които размениха остри реплики, въпреки че запазиха привидно цивилизован тон. Всичко започна от коментара на Миглена Ангелова за отношенията между съквартирантите Виктор и Теодора, който бързо предизвика реакцията на Мария.

Миглена се аргументира, че Виктор е бил оформен от попфолк културата и вижда в Теодора идеализиран образ на жените, които е възприемал в ранните си фантазии.

„Тя е визитна картичка на всички каки, които той е виждал като малък в мокрите си сънища“, каза Ангелова, предизвиквайки остро възмущение от страна на певицата, която видимо се напрегна и започна да върти очи.

Мария не закъсня да отговори на определенията на Ангелова, като изрази несъгласието си с поставянето на етикети върху жени. „Ето, това момиче Кристи е далеч от фолка – и като визия, и като поведение. Кой е виновен за това?! Нали все фолка ви е виновен“, тросна се Отварачката, като допълни, че съжалява съвременните мъже, които имат все по-малък избор. Певицата дори определи Кристи като „абсолютен Гарсон, лишен от възпитание“, засилвайки напрежението в студиото.

Всъщност скандалът между двете ескалирал зад кулисите по време на рекламната пауза, когато Миглена Ангелова се опитала да се извини на Мария. Въпреки усилията на Ангелова да обясни, че коментарите ѝ не са били насочени срещу певицата лично, Мария реагирала остро и дори я нарекла „лелка“.

"Беше много грозна свада", разкриват хора от предаването. Разменените реплики показали, че напрежението между тях е далеч по-дълбоко, отколкото изглежда на пръв поглед.

Миглена Ангелова също не срещна подкрепа от останалите участници в студиото, а зрителите в социалните мрежи не пропуснаха да я подиграват за това, че стоеше в студиото облечена с жълто палто, докато останалите бяха в по-леки тоалети.

Все още не е ясно дали между Мария и Миглена има някаква предистория, която да е повлияла на този сблъсък, но ясно се забеляза хладно отношение и между Ангелова и журналистката Кристина Патрашкова. Миглена изглеждаше изолирана в ситуацията.