VITAMAG отвори пореден физически магазин в София

Сайт №1 за качествени витамини у нас разширява присъсвието си

Икономика
14:40 - 12 Февруари 2024
6635
VITAMAG отвори пореден физически магазин в София

Третият физически магазин на VITAMAG - компанията лидер в предлагането единствено на витамини и хранителни добави от най-висок клас на световно признати марки, вече функционира. Впечатляващият обект в столицата бе официано открит преди дни. Той се намира в сърцето на район „Медицинска Академия“, в непосредствена близост до болници „ВМА“, „Александровска“, „Св. Иван Рилски“, „Пирогов“, „Св. Екатерина“ и „Майчин Дом“ и на кръстопътя на ул. „Георги Софийски“ и бул. „Пенчо Славейков“.

Там клиентите могат да намерят пълния асортимент от натурални хранителни добавки на VITAMAG, сред които са световноизвестните немски марки ZeinPharma® и Raab Vitalfood® (натурални добавки и био продукти), Animal Parade® (световен бранд №1 в сегмента „Витамини за деца“), Medex® (висококачествени пчелни продукти), ESN® (спортни добавки №1 в Германия) и американския лидер NaturesPlus®.

Цените, промоциите, отстъпките и наличностите в новия физически обект съответстват на обявените онлайн – в сайта vitamag.bg. Новооткритият магазин на VITAMAG в София работи всеки делничен ден – от понеделник до петък – от 9 до 19 ч. и в събота от 10,30 до 18,30 ч. При възникнали въпроси, клиентите могат да се обадят директно на телефон 0876 05 8000 и да отправят своите конкретни запитвания към консултантите в магазина, които винаги са готови да им съдействат.

По повод откриването на третия си физически магазин в столицата, VITAMAG подарява на всеки свой клиент Витамин С + Цинк в обекта на ул. „Георги Софийски“ №4 до края на месец февруари. Побързайте! Количествата са ограничени.

Както е известно, VITAMAG единствени в България предлагат 100% сертифицирани и доказани хранителни добавки на световни производители, включително избрания за колаген №1 в света - невероятния Collagen Peptides на Natures Plus. Той се ползва от десетки холивудски знаменитости - Мадона, Лейди Гага, Шер, Тейлър Суифт, Риана и пр.

"Когато избираме витамини и хранителни добавки, основното нещо е да са с доказан произход, да са сертифицирани и наистина да работят. За съжаление, над 70% от продаваните в интернет подобни продукти са откровени фалшификати. Добре е потребителите да са информирани и да купуват такива продукти единствено от доказани търговци", казват от централата на VITAMAG. В момента компанията е лидер в продажба на висококачествени витамини и хранителни добавки в България, а освен в сайта, клиентите могат да пазаруват и от 3 физически магазини в София.

Съдържание от VITAMAG