Виж ти! Професор - защитник на джендърите брани и педофилите

Д-р Джейкъб Бреслоу от Лондонското училище по икономика подаде оставка като попечител на “Русалките”

Новини
17:30 - 06 Октомври 2022
4917
Виж ти! Професор - защитник на джендърите брани и педофилите

Попечител на благотворителната организация за деца трансджендъри Mermaids изненадващо подаде оставка, след като стана ясно, че е говорил на „академична“ конференция в Балтимор, организирана от сдружение, което насърчава услугите на педофили.

Д-р Джейкъб Бреслоу, който по онова време е бил докторант в департамента за джендър изследвания в Лондонското училище по икономика, представял изследването си на събитие в Балтимор за американската B4U-ACT през 2011 г.

Въпросната организация B4U-ACT описва себе си като група с „уникални усилия за сътрудничество между “привлечени от непълнолетни хора” и специалисти по психично здраве за насърчаване на комуникацията и разбирателството между двете групи“.

Презентацията на д-р Бреслоу, озаглавена Сексуално подравняване: критикуване на сексуалната ориентация, педофилът и DSM V (Ръководство за психическите разстройства — б.р.), критикува общественото разбиране за педофилите. Не е изненадващо, че

в презентацията терминът “педофили” е заменен с политкоректното “привлечени от малолетни”.

Части от документа, които все още могат да се намерят онлайн, обещава „основни ревизии на това как педофилията се дефинира, диагностицира и разбира“ и казва, че ще подходи към темата през „куиър и феминистки лещи“. А „куиър“ е повсеместно налаган на Запад термин, който включва нехетеросексуалните хора.

Вестник “Times” съобщи, че д-р Бреслоу, който работи в отдела за изследвания на пола на Лондонското училище по икономика, е станал попечител на Mermaids през юли 2022 г. “Русалките” пък е организация, която е насочена към подпомагане на деца с различен пол, млади хора и техните семейства.

Благотворителната организация за транссексуални хора, е затънала в противоречия през последните месеци и беше критикувана от авторката на “Хари Потър” Джоан Роулинг,

заради което пък тя беше обявена от активистите на трансджендърското движение като смъртен враг номер 1.

Роулинг казва, че благотворителната организация е постигнала безпрецедентно влияние в Обединеното кралство с помощта на „определени корпорации и знаменитости“, които са ги подкрепили въпреки „червените флагове“.

“Русалките” са получили около 500 000 паунда финансиране от Националната лотария и повече от 20 000 паунда правителствени субсидии през годините, включително са били наемани от Министерството на образованието, за да правят обучение по „полова идентичност“ в училищата.

През 2020 г. стана ясно, че служителите на благотворителната организация са провели обучение в 40 училища в Обединеното кралство, в което са обяснявали „половия спектър“.

Миналата седмица „Русалките“ бяха изправени пред щателна проверка от страна на регулаторите, след като бяха обвинени, че

дават устройства за сплескване на гърдите на млади момичета против волята на родителите им.

Въпросните устройства се използват от момичета, които искат да са момчета. С тяхна помощ те крият гърдите си. Следващата крачка е бруталната хирургическа процедура, с която те осакатяват телата си и отстраняват гърдите си, защото обикновено са подлъгвани от подобни организации, че са родени в “грешно тяло”.

Друго разследване твърди, че без да имат съответното обучение са давали на непълнолетни лица медицински съвети за блокери на пубертета (хормони, с които се потиска нормалното биологично развитие на децата, част от т. нар. процедура за “смяна на пола” — б.р.). Последните се използват в САЩ за химическа кастрация на сексуалните насилници.

Става ясно още и че през 2020 г. звездата от “Хари Потър” Ема Уотсън също е дарила пари на “Русалките”.

През 2019 г. принц Хари се срещна с изпълнителния директор на Mermaids Сузи Грийн, за да обсъдят тяхната „важна“ работа, след като Кралската фондация ги покани да се присъединят към усилията за справяне с проблемите на психичното здраве. По това време Грийн определи подкрепата от херцога на Съсекс като „изключително полезна“.

Кралската фондация на херцога и херцогинята на Кеймбридж и херцога и херцогинята на Съсекс също нарече Mermaids „важна организация“.