Вижте 51-годишната Клаудия Шифър по бански

Въпреки факта, че звездата вече не е на подиума, тя очевидно поддържа страхотна форма

Стил
16:41 - 22 Юни 2022
10147
Вижте 51-годишната Клаудия Шифър по бански

Клаудия Шифър, музата на Карл Лагерфелд и един от най-известните световни модели, с която всъщност започва ерата на русите мацки в индустрията, е на 51 години. Въпреки факта, че звездата вече не е на подиума, тя очевидно поддържа страхотна форма, която със заслужена гордост демонстрира в социалните мрежи.

Така преди ден прелестната германка публикува две снимки, на които е заснета по бикини. Звездата не използва никакъв филтър, за да ретушира ​кадрите, оставяйки дребните несъвършенства и промените, свързани с възрастта, забележими. Откритостта и доверието, демонстрирано от Клаудия, както към собствената й персона, така и към хилядите почитатели, изключително много зарадваха феновете. Всички са единодушни и го отбелязват: моделът изглежда страхотно и изобщо не се нуждае от фотошоп.

Между другото, за да изглежда така на нейната възраст, Шифър се придържа към същите основни принципи, за които говорят почти всички модели, прехвърлили деликатната за индустрията граница от 45-50 години - правилно хранене, редовни упражнения и слънцезащитен крем. Клаудия също неведнъж е споделяла, че се старае да използва възможно най-малко грим в ежедневието. В нейния случай целият този набор от "хватки" за вечна младост очевидно работи. Прекрасна е!