Вижте 56-годишната гола Силвена Роу (СНИМКА 18+)

Готвачката реши да почерпи последователите си с мощна доза голота и сексапил

Новини
17:26 - 24 Юли 2023
11373
Вижте 56-годишната гола Силвена Роу (СНИМКА 18+)

Силвена Роу реши да покаже колко добре изглежда в навечерието на рождения си ден. Днес готвачката става на 56 години и реши по този повод да почерпи последователите си в социалните мрежи с мощна доза голота и сексапил.

"В навечерието на моят пореден лъвски рожден ден! Вече, по близо до 60-то, отколкото до 50-то! Чудесна годишнина от моята сватба…37 Мата,! Еми, обичам го този юли! Нашето тяло е част от вселената, която ни е дадена, мястото, където се случват любовта, радостта и скръбта, където се разгръща щастието.

Нашето тяло е сложна и красива проектирана система, която се превръща в най-добрия инструмент за здравословен и щастлив живот. Слава на Бог, благодарна за всички малки и големи благословии! Дните с тези благословии са подарък , а дните с трудности и тъга, за мен са урок!

Вие си ме знаете, за мен е приоритет здравословно дълголетие! Практикувам БИОХАКИНГ!

И така, грижата за тялото ми е приоритет, а и ключът към по-здравословен мозък, поддържка на младостта и предотвратяването на стрес, наранявания и хронични заболявания. Моята практика и рутина как да станем неузнаваеми за 6 месеца за всички, които имат аспирации да живеят по-дълго, а да се задържат по-млади!

1. Ставайте рано и установете ежедневна рутина

2.Яжте истинска и пълноценна храна, а не преработената

3. Разхождайте се навън всеки ден

4. Упражнявайте ( фитнес или други упражнения) 4/5 пъти седмично

5. Спете поне 8 часа и разработете рутина за сън

6. Изключете негативизма от живота си , включ. Енергийните вампири около вас

7. Практикувайте само положителни разговори със себе си , почитайте се , обичайте се

8. Медитирайте ежедневно

Остава само да го изпълните! Не става дума за съвършенство, а за последователност! Дерзайте, живейте живот, който е вдъхновен и надъхан!

PS. Ако моята снимка раздразва някои, извинявам се предварително, но време е Българскара жена над 45 години да се самозаобича, да започне активна и егоистична грижа за себе си, а не само да се раздава на близките около нея, ако аз мога да изглеждам така на годините , на които съм, всеки и го може… и горе ви казвам как! Това не е фукня, а закачка и напомняне, че никога не е късно да се започне, самоусъвършенстването! Силно тяло=Силен дух".

По-надолу можем да видим целия й корем и талията, които - е, не са като на модел на Виктория Сикретс, но за възрастта й изглеждат добре. Макар да бе наясно, че ще скандализира мнозина, Роу остана спокойна и хладнокръвна като обясни на зрелите жени, че щом тя може да изглежда така, то значи всички останали също могат.

"Едно трябва да запомните и чакайте резултати до месеци - яжте умерено и то домашна храна, движете се много и поне 4 пъти седмично тренирайте нещо, дори и да е малко. Общувайте с готини хора, а енергийните вампири ги изритайте от живота си. Обичайте себе си и си отделяйте време за вас самите. И не последно - опитайте се да спите добре и поне по осем часа", пише Роу.