Вижте бебето на Росица Пейчева (Снимки)

Фолклорната звезда и нейният съпруг са избрали за момчето си най-разпространеното мъжко име сред българите – Георги

Нещо за четене
12:37 - 17 Май 2024
9055
Вижте бебето на Росица Пейчева (Снимки)

Росица Пейчева, която на 14 май стана майка за трети път, сподели пред почитателите си в социалните мрежи какво име ще носи новороденият й син. Фолклорната звезда и нейният съпруг са избрали за момчето си най-разпространеното мъжко име сред българите – Георги.

“Нашият Георги се роди, за да ни ощастливи и окрили още повече!… Добре дошло, мамино юначе!… Имаше сълзи, много сълзи и продължава да има! А на вас, добри и мили приятели, които през цялото време на моята бременност бяхте с МЕН, с НАС… БЛАГОДАРЯ!… Най-важно – имайте крепко здраве, много любов,разбирателство, хармония, спокойствие… абе, от всичко, което го искате, нека идва при вас! Силни прегръдки!” – написа с вълнение щастливата майка.

Росица Пейчева даде живот на третото си дете в столичен родилен дом. Тя и таткото Ники са на седмото небе от щастие. Радостни от голямото и очаквано събитие са и двете пораснали деца на Росица Пейчева – Мироана и Димитър.

“Някои казват: “Майка да имаш, майка да не си..! Иска се силен дух, вяра и търпимост към болките, които после се позабравят, но живота, който даряваш е красив, споделен, радостен момент!” – споделя радостта си тя, публикувайки първа снимка с новороденото си момченце в ръце.

А към съпруга си се обърна с думите: “Благодаря ти, миличък! Без теб и подкрепата ти, нямаше да се справя! Щастлив, плачейки целува малкия, който му донесе много радост и усещането да бъде истински баща на детето си!”.

Гордият татко Николай Петров също пусна тяхна обща снимка в социалните мрежи с послание: “Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те!”

Честитките към щастливите родители и новороденото им бебе продължават да валят в социалните мрежи.