Вижте Цеци Красимирова с цървули като Цецо Цветанов (ХИТ СНИМКИ)

Вярно, носията не върви много с татусите и ботокса, но какво да се прави - има пари - угажда си

Шоу
16:36 - 30 Август 2023
8784
Вижте Цеци Красимирова с цървули като Цецо Цветанов (ХИТ СНИМКИ)

Моделката Цеци Красимирова от години живее в Барселона, но си остава голяма патриотка. Като се има предвид какви неща й се случиха в Амстердам с Косьо Самоковеца, хич не е чудно, че милее за традициите в България. Цеци се завърна на родна земя и се появи там, където никой не я очакваше - на събора в Жервна.

Свикналата с луксозен живот и удобства Красимирова се включи във фестивала на фолклорната носия и се премени в риза, цървули и венче за коса. Точно както обича да прави адашът й и също голям родолюбец - Цецо Цветанов, бившият Втори в ГЕРБ. Трябва да признаем, че макар и доста далеч от зенита си на модния подиум, 43-годишната Цеци си я бива доста повече от него.

„Носията е най-скъпият подарък, който някога ми е правен. Даде ми я моя приятелка, била е на прабаба й. Това е автентична фолклорна носия, която е ръчно направена везана от 1933 година, от село Обнова е", разказа Цеци.

Вярно, носията не върви много с татусите и ботокса, но какво да се прави - има пари - угажда си.

"Горда съм, че съм родена в България…..гордея се с историята си и с надеждите за бъдещето! Гордея се, че съм Българка", написа тя в социалните мрежи и сподели поредица от снимки, които е направила на фестивала. 

Цеци Красимирова от години живее в Барселона, а къщата й там е истински палат. Бившата любовница на Косьо Самоковеца обитава дом за 1,5 милиона евро. Говори се, че парите й идват от бизнес с марихуана, който настоящият й мъж Майкъл Струмейтис върти съвсем законно. А дали е свила някоя цигарка с бабите в Жеравна, остава да гадаем.