Вижте Емили Тротинетката като момче (Видео)

Екстравагантната персона била влюбена във Фики Стораро

Новини
16:29 - 29 Август 2022
14389
Вижте Емили Тротинетката като момче (Видео)

Сензационно видео изтече в мрежата, на което виждаме екстравагантната персона Емили, нашумяла покрай връзката си с културиста Тихомир Рангелов, избрал да се представя като трансджендъра Мелиса. Тя стана популярна и с безумието да излезе на магистралата с тротинетка, като по този начин влезе във всички централни новинарски емисии и сутрешни блокове.

Та блондинката, за която мнозина си мислеха, че си е жена, всъщност е момче и това ясно се вижда в клипче качено в Тик-Ток. Някои дори коментират по форумите, че Емили се е родила хермафродит, но в зряла възраст избрала да е жена.

По-интересното и забавното най-вече е, че във видеото с Емили като момче се появява и един от знаковите изпълнители на попфолка, а именно Фики Стораро, отбелязва ХотНюз. „Обичам те много! Ти си най-добрият певец на света! Обичам те, Фики!“, зове в клипчето момчето Емил(и) прегърнато от своя идол. Той връща жеста с думите: „И аз те обичам! Ти си най-доброто момче!“, като в същото време го погалва по главата.

Видеото е снимано преди пет години, непосредствено преди новогодишните празници, тъй като Емили честити на Фики Коледа и останалите празници.

Видео:

https://www.tiktok.com/@alexcho__/video/7135539571634261253?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fsecret.bg%2Feto-q-emili-s-trotinetkata-kato-momche%2F&referer_url=https%3A%2F%2Fsecret.bg%2Feto-q-emili-s-trotinetkata-kato-momche%2F&referer_video_id=7135539571634261253