Вижте го хубавеца: Кметът на Перник публикува за назидание снимка на бияча

Новини
12:53 - 31 Юли 2024
2902
Вижте го хубавеца: Кметът на Перник публикува за назидание снимка на бияча

Кметът на Перник Станислав Владимиров с мигновена реакция по случая в Перник, където двама души пребиха беззащитна жена пред нонстоп. Той публикува и снимка на бияча, за да го разобличи публично.

Ето какво казва Владимиров в социалната мрежа Фейсбук:

С възмущение узнах за ужасния инцидент, при който двама мъже (единият бие, другият гледа) пребиха беззащитна жена в Перник. Този акт на насилие е неприемлив и ще бъде наказан! В Перник вече има НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Ние се борим и ще направим града ни спокоен и сигурен, много по-сигурен от София. Ще разобличаваме биячи, крадци и престъпници и ще ги преследваме както законово, така и публично. С многото общински и частни камери, почти никой НЕ МОЖЕ да се измъкне незабелязан. Перник няма да има търпимост към подобни престъпни индивиди!

С настоящия пост публикувам снимка на един от нападателите за назидание. Нека този образ да бъде напомняне, че Перник стои зад своите граждани и ще защитава всеки един от тях. Заедно ще изградим град, в който всеки може да се чувства сигурен и защитен.

17-годишният бияч е арестуван и е привлечен като обвиняем по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 63, ал. 1, т. 3 от Наказателния кодекс.