Вижте как Бойко Борисов се запозна с Лена (СНИМКИ)

Двамата се видяха за сефте на прием в Британското посолство

Политика
13:06 - 23 Юни 2023
11564
Вижте как Бойко Борисов се запозна с Лена (СНИМКИ)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни тази сутрин в кулоарите на парламента, че ротацията в кабинета няма да се осъществи, защото ПП иска цялата власт. Той заяви, че едва вчера се е запознал с Лена Бориславова на официално събитие, от което ви предлагаме ексклузивни снимки.

Събитието е коктейл в Британското посолство, където бременната Лена е съпровождала Кирил Петков. Сред гостите личи и името на бившия голмайстор на футболния ни национален отбор Димитър Бербатов.

Според Бойко двамата с Бориславова си разменили за сефте няколко думи и шефът на ГЕРБ разбрал от тях, че "целта на ПП е с 36 депутата да управляват еднолично държавата".

Реакцията на Кирил Петков не закъсня. На спешно свикана трибунка той обясни, че ПП-ДБ няма да влязат в залата на парламента заради опита на ГЕРБ да заобикаля "мъжката договорка" помежду им чрез плаващи мнозинства.

А темата на приема в амбасадата беше семейството. Инициативата "Дипломати за равенство" обедини над 15 посолства и международни организации в опит за справяне с насилието и дискриминацията срещу ЛГБТ+ хората. Тази е и причината на снимките да има доста ексцентрични фигури.