Вижте как кандидат-депутатката на Копейкин държи микрофона (18+)

Звезделина Каравелова поведе люта епистоларна битка с Елена Гунчева в социалните мрежи

Политика
17:30 - 14 Септември 2022
10836
Вижте как кандидат-депутатката на Копейкин държи микрофона (18+)

Кандидат-депутатката от партия "Възраждане" Звезделина Каравелова, която нашумя в последните дни с участията си в еротични конкурси и дипломата си от 4,28 за средно образование, продължава да взривява социалните мрежи. Днес във фейсбук се появи уникален кадър на апетитната сервитьорка, в който тя държи микрофон като еректирал мъжки член и веднага предизвика хиляди коментари.

Разбира се, най-активна в оплюването на Звезделина е бившата съратничка на Костя Копейкин - Елена Гунчева, която от доста време води открита войа срещу бившия си гуру. "Е, ще кажа нещо хубаво за напиращата за депутат келнерка - знае как се държи микрофонЯ. Тя каза, че е българската Наоми Кембъл и била с перфектни мерки. Тъй като не съм ценител на женска красота, ще оставя на мъжете да се произнасяте по тази част", изхвърли се русокосата юристка.

Почитателите на Елена Гунч. веднага подхванаха темата с пиперливи гаври: "Тая е била мъжко", "Бая трябва да съм пил, за да я оценя" и подобни излияния се появиха под коментара на Гунчева.

От своя страна кандидат депутатката отговори доста обрано на Елена по следния начин: