Вижте как краварката Анджелка от село Бобораци е същинска Адел (ВИДЕО)

Младата дама учи в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров"

Шоу
12:15 - 11 Октомври 2022
4021
Вижте как краварката Анджелка от село Бобораци е същинска Адел (ВИДЕО)

25-годишна родна краварка шашна журито на "Звездите в нас" с перфектна имитация на певицата Адел. Анджелка Бехнам живее в село Бобораци със семейството си. Сама признава, че ежедневието й преминава в отглеждане на малката й дъщеря и фермерство. "Цяло лято съм поливала доматите, че да станат такива", разказа Анжелка, размахвайки огромен маркуч из градината.

Когато обаче тя хване микрофона и сложи перуката, от тялото й излиза гласът на британското вокално бижу Адел. Анжелка пя заедно със Стелияна Христова и Ирина Атанасова в отбор "Адел" в последното издание на шоуто.

Когато си е на село, талантливата жителка на Бобарци често подвиква на кокошките "Айдеее тъка, тъка, тъка", но иначе учи в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". В канала си в ютюб през лятото Анжелка е направила и музикалния си дебют със сингъла "Целувай бавно".

За съжаление отбор "Адел" не може да мине напред в музикалната надпревара и остана в историята. Но по всичко личи, че в Анжелка има доста музикален потенциал.