Вижте как Тайсън Фюри купонясва с цицорести фенки

Топ
14:58 - 06 Ноември 2021
4099
Вижте как Тайсън Фюри купонясва с цицорести фенки

Тайсън Фюри се наслади на 8-часов запой с две фенки, поканили го за кратко селфи, съобщава "Дейли мейл". 33-годишният шампион в тежка категория и баща на шест деца, треньорът му Анди Лий и колега боксьор на име Брендън Лохнейн излезли да се позабавляват.

21-годишната Стела Кебелис и Кайла Доуни, на 24, забелязали Тайсън и Анди в ресторант в Манчестър. Двете млади жени не се поколебали да се приближат да помолят шампиона за съвместно селфи. Фюри откликнал с усмивка на молбата им и свидетели казват, че си разменили телефоните преди да се разделят.

По-късно вечерта Анди изпратил съобщение на младите дами, с което ги поканил да се присъединят към тях. Всички заедно споделили няколко шота, коктейли и танци в бар, а по-късно се отправили към жилището на младите жени, за да си допият.

След паметната нощ, британският “Цигански крал” се прибрал при съпругата си Парис, по думите на запознати, около 11:30 преди обед.

Миналия месец Фюри победи с технически нокаут американеца Дионтей Уайлдър. А по-късно отпразнува шеметното си завръщане с песни и танци гол до кръста.