Вижте каква мацка заби дебелият дядка Ръсел Кроу

Актьорът за сефте се показа с 27 години по-младата Бритни Териът

Шоу
14:26 - 18 Октомври 2022
5448
Вижте каква мацка заби дебелият дядка Ръсел Кроу

Затлъстелият до неузнаваемост Ръсел Кроу и приятелката му Бритни Териът привлякоха вниманието на премиерата на новия му филм "Покер фейс" в Рим. 58-годишната звезда от “Гладиатор“ и 31-годишната актриса се появиха на червения килим за първи път като двойка.

Териът бе подбрала рокля с лилави и сини геометрични шарки, която съчета с черен клъч. Кроу, от своя страна, носеше тъмносив костюм със синьо-черен пуловер, раздут от гигантското му шкембе. Въпреки 27-годишната им разлика във възрастта, двойката е заедно от близо две години.

Първите слухове, че Териът и Кроу са заедно се появиха през ноември 2020 г., когато бяха снимани да се целуват, докато играят тенис заедно в Сидни, Австралия. Преди романса си с Териът, актьорът от "Клетниците" беше женен за Даниел Спенсър от 2003 г. до раздялата им през 2012 г. През декември 2012 г. Кроу, който има двама сина от Даниел - Чарлз, 18 г. и Тенисън, 16 г., сподели, че би искал да се събере отново със семейството си. За съжаление обаче връзката му с вече бившата му съпруга не успя да се заздрави и приключи през 2018-а г.