Вижте какви ГНУСОТИИ ЯДЕ ЛЮСИ Дяковска (СНИМКИ И ВИДЕО)

Певицата не повърна, дори когато хапваше пенис от бик, свински матки и сърце от крокодил!

Нещо за четене
14:30 - 13 Февруари 2024
8501
Вижте какви ГНУСОТИИ ЯДЕ ЛЮСИ Дяковска (СНИМКИ И ВИДЕО)

Българката Люси Дяковска спечели една от големите си победи в живота - триумфира в телевизионното шоу "Аз съм звезда - изкарай ме оттук". 47-годишната плевенчанка си направи хубав предсрочен подарък за рождения й ден, който е на 2 април - 100 000 евро!

Разбира се, тази награда е напълно заслужена, след като спечели надпреварата с още 11 популярни личности в немския еквивалент на "Сървайвър", който се проведе в австралийската джунгла.

Българската певица стана "Кралица на джунглата", след като спечели финалната битка с инфлуенсъра Twenty4Tim и риалити звездата Лейла Лахуар.

Последното предизвикателство за нашето момиче беше повече от отвратително, а водещите на няколко пъти се сдържаха да не повърнат, гледайки Люси как тъпче и преглъща различни животински гнусотии.

В някои от паузите тя получи и малки наградки - сладкишчета, чаша вода, хамбургер, свински ребърца на скара и т.н., преди да продължи с отвратителните неща...

Дяковска трябваше да изяде тарантула, скорпион, скакалец анамска пръчка (известен още като виетнамска пръчка), а след това да изпие коктейл от смлени животински очи - рибешки, камилски, свински и говежди очи. Също така тя яде сурови свински матки, сърце от крокодил и... пенис от бик!

Люси успя да се справи, макар че на моменти едвам се сдържаше да не повърне, и изяде и изпи всички предоставени й гадости.

При връчването й на шампионския скиптър, певицата не успя да сдържи емоциите си и се разплака от щастие!

Победата на Люси се появи в специален за нея момент. Финалът на шоуто съвпадна с четвъртата годишнина от загубата на майка й.

"Цялото това нещо за мен имаше емоционална стойност, емоционален смисъл и морален. Много беше важно да представя и морала на моето семейство, такъв, какъвто аз го познавам. Тази победа ми показа, че има смисъл да сме добри, да сме прями, да сме смели!", сподели с много емоция Дяковска.

В същото време стана ясно, че германската телевизия RTL подготвя документален филм за Люси Дяковска.