Вижте какво да очаква всяка зодия през юни

Месечният хороскоп е изготвен от Марги Паскалева за Lupa.bg

Астрология
12:00 - 29 Май 2021
12707
Вижте какво да очаква всяка зодия през юни

Марги Паскалева е астролог с богат опит. Тя изготвя специалон за Lupa.bg всекидневни хороскопи спрямо Луната, както и месечен хороскоп за всяка зодия. Ето какво ни предстои през юни:

ОВЕН – предизвикателствата и емоционалното напрежение през месец юни ще засегнат предимно родените между 10 и 20 април Овни. За останалите Овни месецът е по-ползотворен. Акцентът е върху дома, семейството, личният живот и работата. Някои от вас може да имат грижи от личен характер, при други грижи около роднина, имуществени, в работата или семейството проблеми. Вземете превантивни мерки срещу обири или наводнения в дома, внимавайте за инциденти. До 22 юни не купувайте нова битова техника или автомобил, не подписвайте нови договори и не уреждайте документи. Благоприятно е само за преподписване на вече съществуващи договори, за подмяна на увредени или с изтичащ срок на валидност документи, за явяване на поправителни изпити, за изглаждане на отношения, за ремонт на автомобила. След 26 юни грижите постепенно ще отшумяват.

ТЕЛЕЦ – за вас периодът до 13 юни е по-стабилен и спокоен, без сериозно напрежение. Може да се наложи разрешаването на минали влошени или неразрешени взаимоотношения, документални или финансови въпроси, да получите минали дадени заеми или неизплатени средства.

От 11 юни до края на месеца априлските Телци трябва да се въоръжат с търпение, да не предприемат рисковани действия или нови начинания.

За майските Телци този месец няма да е твърде проблемен. Марс навлиза в Лъв на 11-ти и ще оказва по-неблагоприятно влияние за родените през април. Ще се повишат отговорностите на работното място при някои от вас, при други може да възникнат конфликти в семейството, проблеми с началници или с властите. Грижете се за здравето си и се предпазвайте от неприятности през втората половина на юни. Важните неща свършете до 11-ти. Ще имате подкрепата на близките си.

БЛИЗНАЦИ – време е да довършите и приключите някои ангажименти и работни проекти, забавени по някакви причини във времето, взаимоотношения или съдебни спорове. Финансово повечето от вас ще са стабилни, ще имате добри приходи. Работа ще имате достатъчно, а ако е необходимо може да вършите и нещо допълнително, стига времето ви да го позволява. Сили и енергия ще имате достатъчно, за да преодолявате каквито и да било проблеми. Трудностите, които може да възникнат, са свързани с вашите деца, партньори или юридически дела. Обръщайте достатъчно внимание на децата и партньора си, споделяйте и заедно разрешавайте неразрешените въпроси. На късмет не разчитайте, а работете усърдно и бъдете постоянни в действията си. Спазвайте законите. Месецът не е благоприятен за покупка на техника, нови дейности или партньорства. Здравето е стабилно.

РАК – нуждаете се от малко отдих и усамотение, за да възстановите енергията си. Ежедневието ви е динамично, много хора се нуждаят от помощта ви и разчитат на вас – вие сте стълбът в семейството. По-трудни и напрегнати ще са първите десет дни за родените между 11 и 22 юли Раци. Но ще трябва да се въоръжите с още малко търпение. След 11 юни напрежението ще започне да спада. Акцентът при вас този месец пада върху дома, семейството, финансовите въпроси. Няма да липсват приходи, но ще възникват и повече разходи през месеца. Особено внимателни за загуби, кражба на пари или ценности, както и за конфликти с партньори около 26 юни. Предпазвайте се от фалшиви хора и не споделяйте, за да не ви замесят в интриги. И въпреки всичко и всички до 27 юли ще се радвате на късмет и положителни обрати в много направления и особено при участие в изпити и конкурси.

ЛЪВ – след 11 юни около вас напрежението започва да се покачва. Марс тогава навлиза във вашия знак. През втората половина на месеца съществена динамика ще усетят първо родените през юли Лъвове. Възможни са здравословни неразположения или грижи около здравето на роднина. Няма да ви е леко и ще се наложи да работите упорито, да давате повече от себе си, да отстоявате позициите си. Енергия няма да ви липсва, но намирайте време и за почивка, за да не се изтощите. Възможни са трудности в работата, проблеми с висшестоящи лица или с началниците ви, с ипотечни кредити или други имуществени въпроси, разочарования и предателства от страна на приятел. Не давайте пари и не взимайте в заем. По-леко ще преминете през този период, ако намерите време за духовни и творчески занимания. Не предприемайте рисковани действия, предпазвайте се от инциденти.  

ДЕВА – периодът до 22 юни е по-противоречив и труден за някои от вас на работното място. Внимавайте за грешки и обърквания в работата си, особено ако е свързана с документи и информация, за да не навредите на имиджа си.

Четете добре всичко преди да подпишете.

Възможна и е промяна в работата или смени в ръководството на фирмата. Забавяне и затруднения в постигането на целите и в общуването с околните. Застой в осъществяването на работни проекти и ангажименти. След 11 юни при Девите с проблемно здравословно състояние може да се върнат стари болежки и да се наложи лечение. Повишава се въображението, но може да се усилят и страховете. Важно е да мислите позитивно, да помагате на хората в нужда, да стоите настрана от всякакви интриги и хора с негативна енергия. Не предприемайте риск и намалете малко темпото в ежедневието си.

ВЕЗНИ – периодът до 11 юни е по-труден, но само за родените между 11 и 22 октомври Везни. Те могат да бъдат от финансово естество, в личните взаимоотношения или в бизнес партньорствата. Бъдете внимателни и за здравето си. След 11-ти ще се появят нови възможности за развитие и по-лесно ще постигате целите си. Трудности може да срещат и работещите със задгранични партньори, в търговията с внос и износ, в транспортни фирми и да възникват обърквания и забавяне в реализацията на проекти. Не е благоприятно да започвате нови начинания, да подписвате договори до 22 юни. Предпазвайте се от объркване с документи, загуба на такива, както и от кражби около 23-ти. Концентрацията ви е понижена. От 21-ви Слънцето е в Рак и родените през септември може чувстват понижаване на енергията, да срещат затруднения, но късмет и любов няма да ви липсват.   

СКОРПИОН – първите десет дни на месеца са по-успешни и ползотворни за вас. По-внимателни за някакви неприятни преживявания, проблеми във взаимоотношенията и при шофиране бъдете на 5, 6 и 7 юни. След 11 юни Марс навлиза в Лъв и ще внесе повече напрежение в ежедневието ви, особено при родените в края на октомври и през първите десет дни на ноември Скорпиони. На 27-ми и Венера преминава в Лъв. Тези планети, заедно със Сатурн във Водолей и Уран в Телец ще оказват неблагоприятно влияние при някои от вас върху партньорствата и любовта, при други върху здравето, а при трети – и върху финансовото състояние. Необходимо е да проявявате повече разбиране и търпение, да сте по-сдържани с покупките, да не сте твърде взискателни към хората, за да не се стига до крайности и раздели. Грижете се за здравето си, не рискувайте и внимавайте за инциденти.

СТРЕЛЕЦ – акцентът през месец юни при вас попада върху партньорствата и брака. В живота ви могат да се появят хора от миналото с нови бизнес предложения, да се върнат при вас отново хора, с които сте имали някакви лични взаимоотношения. Първите десет дни е важно да сте по-адаптивни. След 11 юни навлизате в много по-позитивен и успешен период. Не започвайте нови начинания или връзки, не сключвайте брак до 22 юни, тъй като Меркурий е ретрограден и съществува опасност на по-късен етап да последват раздели. Свободните Стрелци през този месец до края на годината могат да срещнат своята сродна душа, да сключат брак, да се увеличи семейството с появата на дете, да разширят и обновят дома си или да се преместят в нов дом. Чудесна втора половина на месеца и най-вече след 22 за разрешаване на юридически въпроси, пътуване и задгранични партньорства, любов.

КОЗИРОГ – очаквайте промяна в работата, структурни промени на работното място, стартиране на нови работни проекти.

По-трудни ще са дните до 11 юни, но предимно за родените между 10 и 20 януари Козирози.

Трудностите и проблемите може да са свързани със здравето или в отношенията с роднини, колеги, подчинени или наематели. Ретроградният Меркурий ще забавя развитието, ще затруднява общуването и реализацията на плановете до 22 юни. След 11 юни до края на месеца Марс в Лъв акцентира финансовите въпроси, наследствата, застраховките и е необходимо да се приспособите към новите условия. Няма да сте в най-силна позиция и да диктувате правилата. Месецът не е благоприятен за нови начинания. Може да сте по-нестабилни финансово, да възникне необходимостта от банков кредит, да чувствате несигурност в любовта и в работата си.

ВОДОЛЕЙ – ежедневието ви ще е доста натоварено с работа, семейни задължения и други ангажименти през първите 10 дни. След 11 юни с навлизането на Марс в Лъв всичко, което до момента сте задържали в себе си, ще изразите във външния свят. Навлизате в тежък период и е добре да не предизвиквате съдбата с реакции и рисковани действия. На хоризонта изникват опоненти или т.нар. явни врагове, с които ще влезете в пряк сблъсък. Неблагоприятен месец за партньорствата, брака, съдебни спорове, подписване на договори, пътувания. Възможни са грижи около родител, дете или други семейни въпроси, конфликти с роднини, ремонт на автомобила. Ще се чувствате отпаднали, без сили, затова не планирайте сериозни ангажименти и не се натоварвайте прекалено с работа. Предпазвайте се от всякакви неприятности и инциденти. Отделяйте време за себе си и за своите нужди.   

РИБИ – между 9 и 11 юни се старайте да не давате повод за ревност на своя любим човек или брачен партньор. Иначе първата половина на месеца се очертава много приятна и наситена с любов и положителни преживявания, с придобивки в дома. Слънчевото затъмнение акцентира вашият дом, семейство и личен живот. По-съществени затруднения и противоречия може да очакват родените между 8 и 12 март през този и следващите месеци – промени в семейството или дома, грижи около родител, ограничения, здравословни проблеми или конфликти на работното място с колеги. Месецът не е благоприятен, поне до 22 юни, за покупка на недвижим имот, разрешаване на имуществени въпроси, важни решения и промени, касаещи бъдещето ви. Този период е добър за ремонти в дома, подобряване на взаимоотношенията в семейството и коригиране на собственото поведение.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 4, 5, 12, 13, 19, 20, 25 и 26 юни.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 6, 7, 13, 14, 21 и 27 юни.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24 и 30 юни.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮНИ 2021:  

Последна четвърт – 02.06.2021 – 10:24 часа – Луна в Риби
Новолуние и слънчево затъмнение – 10.06.2021 – 13:52 часа – Луна в Близнаци
Първа четвърт – 18.06.2021 – 06:54 часа – Луна в Дева
Пълнолуние – 24.06.2021 – 21:40 часа – Луна в Козирог

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

01.06.2021 от 09:13 ч. – 01.06.2021 до 12:07 ч.

03.06.2021 от 14:10 ч. – 03.06.2021 до 20:58 ч.

06.06.2021 от 01:47 ч. – 06.06.2021 до 08:46 ч.

08.06.2021 от 18:07 ч. – 08.06.2021 до 21:47 ч.

10.06.2021 от 20:37 ч. – 11.06.2021 до 10:22 ч.

13.06.2021 от 14:16 ч. – 13.06.2021 до 21:22 ч.

15.06.2021 от 20:27 ч. – 16.06.2021 до 06:02 ч.

18.06.2021 от 06:54 ч. – 18.06.2021 до 11:53 ч.

20.06.2021 от 13:52 ч. – 20.06.2021 до 14:58 ч.

22.06.2021 от 09:43 ч. – 22.06.2021 до 15:55 ч.

24.06.2021 от 05:09 ч. – 24.06.2021 до 16:05 ч.

26.06.2021 от 15:49 ч. – 26.06.2021 до 17:08 ч.

27.06.2021 от 22:07 ч. – 28.06.2021 до 20:51 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.