Вижте какво са спечелили хората с най-добрия късмет в света

Невероятните истории не винаги са от филмите, има хора които живеят мечтания живот на всички нас. Разберете кои са тези късметлии

Любопитно
19:57 - 25 Октомври 2022 (обновена)
4929
Вижте какво са спечелили хората с най-добрия късмет в света

5 късметлии, които са спечелили джакпот повече от веднъж!
Късмета на някои души просто е невероятен, те са имали шанса да спечелят не веднъж или два пъти от лотарията - но много повече пъти от това. Прочетете в тази статия за техните истории и научете какво са направили те за да се сдобият с тези невероятно пари. Ако и вие се чувствате късметлии - сега може и да си тествате късмета без да излизате от вашия дом с igri-rotativki.online - където ще откриете разнообразие от игри на които да се наслаждавате и да печелите.

Дебора Браун: 30 победи
През 2019 г. Дебора Браун с невероятния късмет който притежава, успяла да спечели цели 30 пъти от лотарията в рамките на един единствен ден. За тази цел тя закупила 20 билета Pick 4, като всички те са били с една и съща комбинация от числа 1-0-3-1. Странното обаче било че по време на целия ден тя е забелязвала тази комбинация от числа на различни места и решила да купи още 10 билета със същата комбинация за всеки случай. Най-високата награда в категорията Pick 4 е $5000, в случай че уцелиш всички числа. Браун спечелила максималната награда на всичките си 30 билета, което й донесло невероятните $150 000.

Арманд Паганели: 16 победи
Арманд Паганели е бизнесмен от Ню Йорк както и нещо като местна легенда, понеже е закупил 16 печеливши билета само в рамките на две години. Печелившите билети са били закупени между 2013 г. и 2014 г. в аптеката, която той притежава – именно този факт което кара доста хора да се съмняват достоверието на тези печали. Няма нищо незаконно в това търговците на дребно да купуват билети за собствена употреба, които по принцип трябва да продават. Благодарение на късмета си, той успял да спечели състояние около $625 000. Хубавото е че, той е похарчил по голяма част от печалбите за образованието на децата си в колеж, както и е дарил доста голяма част от тях за благотворителност.

Стефан Мандел: 14 победи
През 1992 година, Стефан Мандел успява да спечели цели 27 милиона долара джакпот във Вирджиния. Имайте предвид обаче че това не е било на база на късмет; той е планирал дълго време тази печалба. Като за целта си, той закупил всяка една възможна комбинация от числа. И не изненадващо, това била неговата 14-та печалба, въпросът е - как го е правил? Той не е купувал произволни или случайни билети, той след дълго време изучаване на шансовете и изчислявайки процентите вероятност за печалба - залагал на онези числа които сметнал за печеливши. Направил си е сметка че купувайки стотици билети, и похарчвайки парите за тях, ще има в последствие възможността да си ги възвърне и освен това да спечели отгоре на това. За съжаление обаче в днешно време лотарийната система се е променила безвъзвратно и броят на комбинациите е нараснал твърде много, което означава, че е много малко вероятно да можете да предвидите кои ще са печелившите числа или да ги закупувате на блок и въпреки това да бъдете на печлаба.

Ричард Лустиг: 7 победи
Ричард Лустиг става известен, след като печели седем джакпота между 1993 и 2010 година. Наградата му с най-ниска печалба била платена ваканция до Мемфис, но за сметка на това, най-голямата му била цели $842152,91. Като се сметнат на куп всички победи на Ричард те са му донесли над $1 милион. Той обаче има различен подход към живота другите хора които са спечелили своите джакпоти от лотарията. Той решава да напише книга която е нарекал „Научете как да увеличите шансовете си за спечелване на лотарията“ и започнал да я рекламира появявайки се на различни телевизионни канали и предавания, обяснявайки и предлагайки съветите относно как да се спечели от лотарията. Методите му обаче са били силно критикувани, понеже в действителност те не повишават шансовете за печалба.

Мелвин Уилсън: 4 победи
Първата печалба на Мелвин Уилсън е на стойност от $25 000 от скреч карта през далечната 2004 г. Около година след първата му печалба той някакси успява да спечели още два джакпота от лотарията на стойност от $1 милион и $500 000. На всичкото отгоре този пощенски служител, който всъщност вече се е пенсионирал отново изкарал невероятен късмет през 2013 г. Понеже той успял да спечели $500 000 от друга скреч карта.