Вижте кралица Рания преди и след пластичните операции

Свят
16:06 - 18 Юли 2023
17376
Вижте кралица Рания преди и след пластичните операции

Атрактивната кралица на Йордания Рания не винаги се е радвала на перфектно лице, малък нос и добре поддържани тъмни къдрици, с мкоито я познават днес всички. Върху височайшето лице здраво е играл ножът на пластичните хирурзи, така че да видим каква е била Нейно величество преди да се докосне до трона.

Рания ал-Ясин израства в Кувейт в палестинско семейство. Тя се запознава с йорданския принц Абдула, след като завършва Американския университет в Кайро, премества се в Йордания и работи за "Епъл" и "Сити банк" през януари 1993 г. Два месеца след първата им среща те се сгодяват и се сключват брак на 10 юни същата година.

На студентски снимки можем да видим как изглежда кралицата преди ринопластиката, където е и с много по-светла коса. Явно за да седне на престола, е трябвало да мине не само курсове за държание във ввисшето общество, но и през скалпела на опитни хирурзи.

Днес Рания редовно се нарежда сред най-стилните и красиви кралските особи. Тя обаче очевидно е изминала дълъг и болезнен път, за да го постигне. Тежка е кралската корона.