Вижте Кристина Димитрова с внучето

Изпълнителката, която е пестелива на фотоси със семейството си, сега щедро показа кои са най- хубавите моменти от лятната й почивка

Новини
13:30 - 01 Септември 2023
7653
Вижте Кристина Димитрова с внучето

Кристина Димитрова разтопи мрежата с мил кадър от своята лятна ваканция. Поп легендата се наслаждава на плажуването си заедно със своето внуче.

Изпълнителката, която е пестелива на фотоси със семейството си, сега щедро показа кои са най- хубавите моменти от лятната й почивка. “На баба сладоледчето” – е написала певицата над снимката, на която позира заедно с внучето си, което сладко си похапва сладолед.

Наред с благопожеланията и харесванията, някои от последователите на звездата не пропуснаха да отбележат колко добре изглежда любимата им певица. “Реших, че е спомен от плажа със сина ви. Все същата сте си” – пише една от последователките й.

Кристина Димитрова наскоро показа и фотос с първородния си син, над който отбеляза:  “С детенце, на моренце”. Певицата е имала 2 брака – с Иван Тенев и с Георги Димитров, някогашен капитан на националния отбор по футбол, като синовете й Димитър и Мартин са от различни бащи. В момента тя се радва на на трета връзка.