Вижте купоните в дома на Жени Калканджиева (Видео)

Любопитно
13:20 - 08 Май 2020
19278
Вижте купоните в дома на Жени Калканджиева (Видео)

Жени Калканджиева сама показа мощните купони, които прави в дома си в столичния квартал "Бояна". Шестата по красота в света твърдеше, че просто тихичко си слуша Паварoти, но от видеата става ясно, че се е оборудвала с огромни колони, микрофон и в дома им е сякаш на сватба, видя Lupa.bg.

"Не на коронавирус депресията", казва Жени, а Тачо пуска музиката на макс. През това време синът им Жорко кара тротинетка в дома и дори подскача с нея, а баща му Тачо се е дегизирал с перука и танцува с черпак в ръка.

Жорко кара тротинетка в хола

"Съседите наистина как издържат с такива просто не знам, трябва да ви изселят от кооперацията", "Ако живеехме в нормална държава такива като вас и семейството ви щяхте да сте изхвърлени от кооперацията много преди дори да успеете да изплатите първата вноска за жилището, за което толкова се притеснявате :) само че не живеем и се налага съседите ви да се саморазправят с вас. Хора с тонколони за сватби в апартамента си нямат право дори на дума защита по темата...", коментират хората под видеата на шефката на модна агенция "Визаж".

Припомняме, че „Мис България“ 1995 бе задържана след див скандал с комшии и прекара Гергьовден в килията.

Ето и видеата:

https://www.instagram.com/p/B9w1pT9J8O-/

https://www.instagram.com/p/B997cqCph6R/