Вижте най-гъстовеждия модел в света

Като дете скъсвали красавицата Наталия Калвани от подигравки заради рошавия храсталак над очите

Новини
13:26 - 09 Май 2019
3038
Вижте най-гъстовеждия модел в света

Наталия Кастелар Калвани е на 20 години и е от Пуерто Рико. Ако хвърлите поглед на профила й в инстаграм, няма как да не забележите, че веждите ѝ са доста по-големи от на повечето момичета, че и момчета. Днес Наталия е успешен модел, но когато е била малка, съучениците ѝ непрекъснато я обиждали и я засипвали с подигравки.

В интервю за „W magazine” тя споделя: „ Когато бях дете всеки ме сочеше с пръст. Постоянно ме тормозеха, защото веждите ми бяха дебели и дълги. Исках дори да ги обръсна. В момента не ме интересува дали са на мода, харесвам си ги. Те ме различават от останалите модели, те са моята запазена марка“.

Въпреки увереността, която има, Калвани продължава да търпи подигравки, но очевидно днес тя е по-силна: „ Като малка се дразнех на негативните коментари, бях толкова наивна. Но днес съм им благодарна. Всеки има моменти, в които се чувства несигурен, все пак сме хора. Именно затова ние постоянно се сравняваме с останалите и искаме да бъдем като тях. Въпреки това трябва да харесваме различните и да се стремим да бъдем колкото се може по-добри“.

Историята на Наталия Кастелар Калвани има щастлива развръзка, защото тя е успяла да превърне недостатъците си в предимство. А и приликата с художничката Фрида Кало не е за пренебрегване.