Вижте новата сексбомба на Би Ти Ви Мая по цици (СНИМКИ)

21-годишната синоптичка шокира с кариерата си на еротичен модел

Шоу
14:50 - 31 Юли 2024
8859
Вижте новата сексбомба на Би Ти Ви Мая по цици (СНИМКИ)

Новата синоптичка на Би Ти Ви Мая Никифорова за часове създаде вълна от емоции в социалните мрежи. Тя е на 21 години и е част от програмата на медията за стажанти, които да трупат опит пред камерите.

Да, ама Мая вече има доста опит в друга сфера, където се изявява както майка я е родила. Мацката работи като модел към родна агенция, но снимките, които лъснаха в нета, особено тези по голи гърди, едва ли са подходящи за всяка аудитория. Хич няма да е изненада някой пенсионер, решил да види колко градуса го чакат през август, да изтупка я с инфаркт, я с инсулт.

Преди да се цани да обявява времето по Би Ти Ви, красавицата е била руса, но сега са сменили прическата й и са я боядисали в червено, за да придобие малко по-стилен и строг вид за пред камерите.

Публиката обаче е къде нвъзбудена, къде потресена от кадрите и не спира да пита ръководството на медията по какви правила и критерии си избират служителите, особено тези пред камера.

"Ясно. Значи читавите и сериозни хора като Деси Стоянова си тръгват, а идват някакви мижави момиченца, чиято единствена цел е да открият подходящото легло, за да се издигнат. Евала, Би Ти Ви!", бъзикат се с кадровиците в нета.