Вижте новия апартамент на Петканови (Снимки)

Новини
17:16 - 04 Март 2021
9880
Вижте новия апартамент на Петканови (Снимки)

Апартаментът на раздора, както стана известен бъдещият дом на Александра и Даниел Петканови, вече е факт. Инфлуенсърите са закупили дома и даже вече са успели частично да го обзаведат. Звездното семейство стана за смях с драмите си за недвижимия имот.

Двамата дори обявиха, че уж са пред развод – тактика за привличане на повече интерес и съответно пари, които да вложат в новия дом. Lupa.bg се добра до снимки на апартаента отвътре. Домът се намира в престижен столичен квартал и вече е полуобзаведен. Алекс и Дани прекарват все повече време в дома им в столицата, който както стана ясно е записан на името на сина им Габриел.

Припомняме, че в основата на проблемите на модела и водещия се оказа  желанието на Петканова да има апартамент в София на свое име. Отделно манекенката е свръхамбициозна, поема много ангажименти наведнъж и така успява да внася повече пари в общия семеен бюджет. Алекс призна, че „направих компромис и записах апартамента на името на сина ни Габриел“ и така двойката приключи с проблемите си и замина на безплатна почивка в Доминикана, разбира се, срещу стабилна реклама.